תשובה לד"ר רוזין

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

20/07/2008 | 15:26 | מאת: טליה

ראשית רציתי להודות לך עך תשובתך. אני באמת מקווה שיהיה בסדר. לבנתיים ביקרתי מפברואר אצל המון רופאים ופרופסורים כולם מפענחים את הפת סיטי בהשארה שיש חשד להישנות המחלה אך לא אומרים בוודאות שאכן היא חזרה. ושוב אמרו לי להיות במעקב עוד חודשיים ולעשות פת נוסף כנראה הבלוטות מעט גדלו אבל שוב אין תשובה חד משמעית. הייתי גם אצל פרופסור והיא גם לא שוללת שאין מחלה אך גם לא אומרת שהמחלה חזרה בוודאות כנראה שאצטרך לעשות ביופסיה זוהי התשובה העדכנית. האם שמעתה על מקרים דומים לשלי שהראו קליטה בפת סיטי וזה לא היה תמיד מחלה. כרגע יש לי מעט כאבים מעל החזה הרופאים אמרו לי שזה יכול להיותמגדילה של בלוטת התימוס אך אני נורא מפחדת שזה לא חזרה של המחלה .

כן, כמו שאמרתי PET-CT יכול להטעות, ביחוד אם הוא לא חד משמעי. אם כבר חמישה חודשים זה לא ודאי אז אני מציע להישאר אופטימיים, ולחכות עד שהרופאים יחליטו לכאן או לכאן- או לעשות ביופסיה או להמשיך לעקוב. עד ההחלטה חבל לדאוג סתם. ונכון- כאבים הם בודאי לא סימן חד משמעי לחזרת מחלה, יש הרבה גורמים אחרים.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות