חולה סרטן שמבריאה בזכות שיטת

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

08/07/2008 | 21:35 | מאת: חולה סרטן שמבריאה בזכות שיטת

מתארגנת קבוצת נשים חולות סרטן שהמכנה המשותף שלהן: אהבת החיים, פרגון הדדי ותשוקה לאנרגיה. המפגש ברמת חן בביתה של חולה סרטן שמבריאה בזכות שיטת המגירות מומלץ. כולנו היינו רוצים לחיות את חיינו באושר מתוך תחושת הגשמה, בחירה ושלווה, אבל מי היה מאמין שכדי להגיע לכך יש לעבור דרך המגירות הפיזיות שבבית? במקום לבזבז זמן על כעסים, עלבונות, פרשנויות ודאגות, אפשר וכדאי לחיות חיים מאושרים ומלאים, מתוך תחושה של הגשמה, בחירה ושלווה. איך עושים את זה שיטת מגירות מבוססת על כמה עקרונות פשוטים ואוניברסאליים: התבוננות בחיים בצורה חיובית, ממקום של הבנה, עם הרבה חוש הומור, פרופורציה, חוסר ביקורתיות והיעדר שיפוטיות כלפי עצמנו וכלפי אחרים. בגישתה יש גם אלמנטים של רוחניות, אמונה ברוח היהדות, והרבה הגיון בריא. הייחוד של השיטה הוא התמדה ויישום המתבטאים בסידור סביבת המגורים וראשית ועיקר, המגירות בבית. מה זה קשור? ובכן, עומס או אי סדר בבית יוצרים תחושה של בלגן, לא רק פיזי, אלא גם נפשי. השיטה מציעה לוותר, מתוך בחירה ומודעות, על חפצים בלתי נחוצים. לשליחת דואר אלקטרוני

/

04/07/2010 | 11:20 | מאת: הצילו

אתם צריכים עזרה? תפנו למטפל מוסמך ואמין! על תשחקו עם חייכם - הישמרו לנפשותיכם! שיטת המגירות היא שיטה מסוכנת מאוד וכבר נכתב עליה "במרכז לנגעי כתות". הישמרו לנפשותיכם!!! אנחנו צריכות לעיתים הדרכה ועזרה - אבל אנחנו צריכות לדעת למי לפנות. אני אחת מאותם נשים שהיא פגעה בהם והרסה את ביתם, את הנעשה לא ניתן להשיב אבל אתם... הישמרו. על תכנסו לזה..

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות