צריכה עזרה דחוף (מד"ר רוזין )

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

04/07/2008 | 13:23 | מאת: שני

אני צריכה עזרה חושבים שיש חזרה של המחלה(אחרי הבדיקות ביצעתי) לא סיפרתי לאף אחד ואני לא מעוניית לחזור שוב לאותו מקום שטיפלו בי פעם קודמת

שני שלום, ראשית, אני חושב שאם תוכלי לציין יותר פרטים יהיה לד"ר רוזין קל יותר להשיב בצורה מקצועית יותר. עם זאת, אני חושב שעצם חברותך בפורום הזה, שאת חלק מהחברים פה, גםפ אם חלילה חזרה המחלה וגם אם לא - הוא מקום שבו את תמיד תוכלי לפנות, לבקש, להתייעץ. אין לי כל ספק כי גם אם חס וחלילה החשש של הרופאים שלך הוא אמת, תוכלי למצוא פה בפורום פינה חמה. אלון

04/07/2008 | 15:25 | מאת: שני

אני חייבת עזרה במציאת מקום שבו יפנו אותי לבדיקות נוספות כבר ביום ראשון אני לא מסוגלת לחזור לבית החולים שטופלתי בו אני חייבת לעשות הכל בבית חולים אחר. רופא המשפחה שלי לא נותן לי לעשות שם בדיקותמבלי שהמנתח יראה אותי אני לא יכולה יותר אייך אני אספר למשפחה חס וחלילה אם אכן זה נכון אני צריכה בירור מקיף בבקשה ד"ר רוזין תעזור לי

בשביל לענות, ולעזור, צריך לדעת מס' פרטים- איזו מחלה בדיוק, איפה טופלת קודם, אולי (לא חיוני) מה היתה הבעיה בגללה אינך רוצה לחזור לאותו מקום, ודברים טכניים כמו גיל- מכיוון שיתכן ולקבלת החלטה כזו יהיה צורך במעורבות מבוגר, אם את קטינה. כדאי גם לדעת מדוע לא סיפרת עדיין להורייך. צריך גם לדאוג להעברה מסודרת של החומר הרפואי, ואולי גם להסכמה של המקום החדש לטפל בך (אם יש לך בכלל רעיון איפה את כן רוצה להיות מטופלת). בקיצור- זו לא בעיה חסרת פיתרון, אך יש מורכבות מסויימת שמצריכה לפחות לדעת עוד נתונים. אני ממליץ בחום כן לשתף את ההורים בעניין.

04/07/2008 | 19:32 | מאת: שני

אני בת 21 עם כונדרוסרקומה ,ואני לא מוכנה לחזור לבית החולים הקודם יש לי טראומה רצינית מהמחלקה וההורים שלי ישברו אם הם ידעו שאתמול אמרו לי שיש סיכוי שחזרה המחלה לאחר מיפוי שעשיתי מה לעשות. .?????????

04/07/2008 | 20:17 | מאת: שני

אשמח אם תפנה אותי למקום אחר כבר ביום ראשון אני לא רגועה

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות