הודעה דחופה ליערה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

יערה שלום, אני מעביר לך את פנייתי זו כאן ולא למייל שלך מאחר וכך אני מביא את חברי הפורום לדעת כי מבחינתי אני רוצה בך כמנהלת הפורום, אני סבור כי צירופך ביחד עם השינויים שאני רוצה להכניס לפורום יכול להיות חלק בלתי נפרד מהמשך ההתפתחות של הפורום. על כן, כהמשך להתכתבות ביננו בבקשה העבירי לי את הפרטים הבאים למייל שלי [email protected]: א. שם מלא ועיר מגורים ב. אם ניתן רצוי מאוד תמונת פספורט. ג. טלפונים עדכניים ד. ספרי קצת על עצמך ברבע עמוד תוך ציון נקודות חשובות בעברך. אלון

25/06/2008 | 19:15 | מאת: מירון

27/06/2008 | 16:28 | מאת: יערה

אני חייבת לציין שלמרות שידעתי בכל זאת יצאת מופתעת... (= אשלח לך בלי נדר ב"ה במוצ"ש... עד אז- שתהיה שבת שלום לכווולם!!! יערה.

30/06/2008 | 14:52 | מאת: .......

זה מגיע לך!!!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות