למנהל הפורום - אלון

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

08/06/2008 | 09:14 | מאת: שימרית

אלון היי, תיצור איתי קשר בהקדם האפשרי, אפשרי גם במהלך החג עצמו, לא הצלחתי להשיג את מי שביקשת אבל אני חושבת שזה רק בגלל שהוא עדיין לא חזר מחו"ל..... יכול להיות שפשוט עדיף שנפנה למנכ"ל זה יכול רק להועיל ומקסימום לא לעזור. מחכה לטלפון ממך. שימרית.

היי, שלחתי לך מייל, בכל מקרה אני אשמח שנדבר על זה בטלפון כי מבחינתי ככל שהעזרה של המנכ"ל תקדים לבוא רק מידת העזרה תיהיה רבה יותר.... אם את יכולה שילחי לי מייל עם מספר טלפון בו את זמינה ושעת התקשרות מועדפת. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות