צמח הארץ - חזק מאוד

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

27/05/2008 | 09:55 | מאת: א

*********************************************************** הודעה זו הוסרה ונערכה ע"י אלון לופוביץ ביום שלישי, 27.05.2008 נא ראה תגובה מטה לעניין זה ***********************************************************

שלום רב, הפורום המדובר הינו פורום סיוע לבני נוער וככזה אני סבור כי חלה עלי גם החובה לוודא כי לא מוכנסים בפורום פרסומים אודות חומרים כאלו ואחרים, שאין אני יודע מה תיהיה המשמעות במידה ומישהו ייעשה בהצעה זו או לכאורה המלצה זו שימוש. אין זו הפעם הראשונה בה עושים גורמים שונים שימוש בפורום כמקום לפרסום. לשם פירסום ניתן לפנות להנהלת האתר. ראו אזהרה זו כאזהרה אחרונה בעניין הפרסומים. בברכה, אלון לופוביץ מנהל הפורום

27/05/2008 | 19:02 | מאת: מירון

זה במילא לא היה משנה. זה לא יפריע לא'(במידה וא' הוא משווק) ולחבריו אנשי המכירות להמשיך לשלוח פרסומות שמשרתות את האינטרס האישי שלהם.כ-ס-ף. מה גם העדפתי לא להגיב- אני סתם מתעצבן...... :@ במקום לבוא ולדבר איתם צריכים לחסום להם את כתובת ה IP באתר. אגב,עד כמה שהבנתי, דרך הקידומת של ה IP ניתן לזהות את ספקית האינטרנט של המפרסם ודרך החברה כלומר, ה"ספקית", לעלות על אותו משתמש ולפעול נגדו בכל האמצעים העומדים לרשות האתר. אם זה נכון, אזי שלמשתמשי אינטרנט זהב הקידומת היא 84.000.000.000 (לא ציפיתם לקבל את כל הכתובת אי פי שלי, נכון?) מירון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות