יבתניקים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

23/05/2008 | 08:07 | מאת: רינה שתיל

בימים אלו מצלמת חברת אפרתי הפקות, הבימאית עמליה מרגולין והמנחה אירי ריקין, סידרה דוקומנטרית בת 6 פרקים, בני 48 דק', המיועדת לשידור בקשת ערוץ 2 במהלך חורף 2009. הסדרה תציג מבט עכשווי על הנוער בישראל שגדל לתוך עולם של מסכים מרצדים, אינטרנט ועכבר, עולם טכנולוגי וגלובאלי. מה מעסיק את בני הנוער? על מה הם חולמים? מה הערכים שלהם? ומה סדר העדיפויות? איזו חוויות נעורים מייצר עולם הרשת? במה שונה עולמם מזה של דור הוריהם? מה הם חושבים על זוגיות? ואהבה? איך הם מבינים את המדינה, הצבא והסביבה? איך הם חיים עם הגוף שלהם? ואיזה קשר יש להם עם הוריהם? על מה הם חולמים? כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו הייחודי ואת סביבת חייו (משפחה, חברים, מורים, מדריכים וכו'). לשם כך אנו מחפשים בנים ובנות, ילידי שנת 90' שממתינים להשתלה, לאחר תאונת דרכים או חולים בסרטן. אנחנו מבקשים להתלוות לעלם או עלמה שבמקום להתלבט בשאלה "מה לעשות כשנהיה גדולים?" או "מה אני רוצה לעשות בצבא?" עסוקים בשאלה הקיומית ביותר. כולי תקווה, שאם ימצא הנער או הנערה שירצו לקחת חלק בסרט, תהה זו הזדמנות נהדרת להעביר מסר חשוב. לפרטים: רינה 052-4686988

25/05/2008 | 22:26 | מאת: מירון

שלום רינה.. הרשי לי לומר את דעתי. הסתכלותו של נער בריא על העולם שונה לחלוטין מהסתכלותו של נער חולה סרטן. מירון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות