מי יכול להבין אותי..

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

12/05/2008 | 14:50 | מאת: יולי

את האמת זו פעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה מאז שאני חולה בלימפומה. זה התחיל לפני כשנה בדיוק,ואני כבר אחרי מלא כימיות והשטלה עצמית והקרנות. לפני כמה ימים התחלתי להרגיש שוב לא טוב,ואני לא מוכנה לקבל שום מידע מהרופאים שהמחלה חזרה,אני רוצה להתעלם מזה,לא רוצה להיות יותר חולה,אני רוצה לחיות וכל פעם המחלה מושכת אותי למעטה.מי שעבר את זה יודעה שזה הכי נורה שאתה כבר חושב שהכל מאחוריך,זה בה שוב.לי אין עם מי לדרל על זה.עף חבר ואף הורה לא יכול כל כך להבין אותי.היתי רוצה לדבר אם מישהו על זה,עם מישהו שיודעה ויבין אותי מה אני עוברת..אני לא רוצה לפגועה בקרובים שלי,בהורים שלי,אבל אני לא יכולה לדבר איתם,ללכת לפסיכולוג אני לא רוצה,אחרי מה שעברתי אני פסיכולוגית לעצמי... אם יש מישהו כאן שיודעה על מה אני מדברת,מה אני עוברת,היתי רוצה לדבר,לפחות דרך המייל.תודה

נכון שקשה ונכון שאת חושבת שזה כבר הסוף שעכשיו כבר אין עוד שום דבר שמצדיק את זה . אבל תתפלאי לפעמים כמה החברים וההורים שלך יכולים לעזור גם שאת לא חושבת שהם יודעים הכל... לרוב הפעמים רק ההקשבה גורמת לך להריגש טוב יותר .. אני ועוד רבים מאיתנו פה עברנו את אותם סידרת דברים כמוך וכמוני . אני למשל עברתי ניתוח ענק של 7 שעות וכימוטרפייה והקרנות משולבות ביניהם.\ אבל על הכל אפשר להתגבר מניסיון אני אומר ,עם רק קצת כוח רצון טוב . הפסיכולוגיה העצמית שאת מפעילה על עצמך מאוד חשובה . נכון שרוב הפעמים את חושבת לעצמך ומסיקה את המסקנות לבד וזה אפילו הגיוני , כי מי שלא עבר את זה לא יוכל להבין מה עובר עליך , ובצדק אפילו .. הדברים אנו עוברים תוך כדי המחלה הם עצומים ורק מי שהיה בפנים יכול להבין אותך עד הסוף וגם תתפלאי פתאום כמה זה עוזר ... אם את לא מוצאת את העזרה בשום מקום אני שמחל שהגעת לפורום הזה . כי אני ושאר הצוות שקיים פה יוכל לעזור לך מתי שרק תצטרכי ואיך שרק תצטרכי .אני מבטיח !!! מתי שרק תירצי את מוזמנת להשאיר פה הודעה ויענו לך בהקדם האפשרי . או שאת מוזמנת גם לפנות אלייי במייל שהוא [email protected].. אני אשמח לעזור לך מתי שרק תיצטרכי !!:) אני או שאר האנשים פה . הפעם השניה לקבל את המחלה זה קשה ואני יודע כי ראיתי על חברים מאוד טובים שלי איך הם קיבלו את הבשורה .. צריך להאמין וחזק להאמין בעצמך . זאת מטרה חזרה וענקית לבריא .. וכולנו אחד עם השני כדי לעזור לכולם לעבור את זה בשקט או בקעש! בברכת רפואה שלמה ורק בריאות עומר נעים מנהל פורום תמיכה לבני נוער חולי סרטן

היי יולי, ראשית, אני מקווה ואשמח לדעת שהחשש הזה שאת חוששת ממנו יתבדה. זה הדבר הראשון שאני יכול לאחל אבל בעצם רק התחלתי... הפורום הזה שאת הגעת אליו הוא פורום שנראה "רגוע" ושליו למדי, 3 בחורים צעירים שמנהלים אותו יחד עם רופא ומיעוט הודעות. אני יכול לומר לך שלמרות זאת ההצלחה של הפורום היא גדולה מאוד ואני חושב שההודעה שהשאיר לך עומר (אחד המנהלים כאן) מבטאת את זה עוד יותר טוב - בצורה שלו. הפורום הזה הוא כאן - עבורך ובשבילך בכל זמן. אם בשלב כלשהוא חלילה את צריכה שוב להיות באישפוז, בבקשה הודיעי לי ואני אנסה לעזור לך כפי שעזרתי לחברים בפורום כשהיו מאושפזים. אל חשש, אין שום בעייה שהפורום הזה, יהיה אחד מהמלווים שלך לאורך כל הדרך. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות