ללוחמי השריון ואחרים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

היי, זו הפעם הראשונה לדעתי מאז שהפורום הזה קיים, שבה אני כותב הודעה בפורום שבעצם פונה, בעיקרה, ללוחמי צה"ל, חשבתי אם לעשות זאת, והצורך גבר על כל השיקולים האחרים. כלוחם שריון, ביקשתי באחרונה, לפני מספר שבועות את העברתי חזרה לחטיבה בה שרתתי במסגרת שירותי בחש"ן והבקשה אושרה, הייתי אמור לצאת למילואים לא ממזמן למשך כמה ימים אבל לצערי לא הגעתי, לא בגלל עניינים ביורוקרטיים או שלישותיים - הם סודרו אלא כי כרגע איני כשיר לשירות מילואים.... ראיתי אתמול בחדשות ובאינטרנט בפרט את החדשות אודות הפיגוע שנמנע באיזור החטיבה הדרומית ובאיזור כיסופים. שמחתי לראות את ההצלחה שוב של לוחמי השריון (במיוחד מ401), עת פיצצו את רכב התופת ואת המעשה שעשה סמג"ד הגדס"ר המידברי - שהציל ללא ספק לדעת בכירים חייהם של חיילים. אני מקווה שהיום בו אני מצטרף אליכם יהיה שלום באיזור, אולם בשל הפסימיות בשל המצב הקיים אני מסתפק באיחולי הצלחה, בריאות וביטחון וחג שמח וכשר לכל לוחמי צה"ל ולכל העושים את עבודת הביטחון השוטף קודש ע"מ שנוכל להמשיך לחיות בביטחון בתוך גבולותיה של מדינת ישראל. ברעות שיריונרים, אלון לופוביץ

23/04/2008 | 22:15 | מאת: מירון

השבוע נחרדתי לשמוע שאולמרט מסכים למסור את הגולן. הדבר היה נראה לי די אדיוטי וממש תלוש מן המציאות. ובאמת הדבר התברר כנכון "תמורת שלום אמיתי"... עצוב לי כחייל ששרת ביחידה קרבית, כחיל שנהרגו ביחידה שלו לוחמים על הגנת המולדת,לשמוע ששטח שנהרגו עליו חיילים יוחזר. אותם חיילים שנהרגו במלחמה על הגולן מתהפכים בקברם לשמע האסון הבא עלינו. ומתברר שאותם לוחמים נהרגו לחינם.זה פשוט מבייש ומקומם אותי כאזרח, כחיל משוחרר ולמדינת ישראל שכבר רואה את השלום עם שכנינו, בני דודינו העזתים. איפה היה כדבר הזה, שמדינה שנרדפה מאז ומעולם, אם זה בתקופת התנ"ך עם המצרים(קצת שעור תנ"ך לא יהרוג אף אחד"), עם הפלישתים ושאר 7 עמי כנען, דרך השואה והנאציזם לפני 60 שנה,ומלחמת העצמאות , דרך מלחמת לבנון הראשונה והשניה עד היום 25.4.2008 ?יום שישי כ' ניסן תשס"ח היום בו מדברים על החזרת הגולן. אדמה שנכבשה במלחמה שבאה עלינו (שהרי הם יצאו למלחמה נגדנו). אני רוצה לראות אבא, שאוהב את הילדים שלו, שיאפשר שמעל הבית שלו יהיה שכן שיזרוק על ילדיו אבנים. או שייתן ששכן יציק לילדיו. איפה זה קיים? מדינה שתתן שהאויב שלה יהיה לה מעל הראש עם נקודת פגיעה בכל חלקי הארץ?????????????? איפה קיימת מדינה בה ראש הממשלה אינו כלל איש מלחמה? לא איש צבא!!!!???? אני לא חושב שכתב צבאי לענייני שלישות יכול לנהל מדינה בקרב. (ויסלחו לי כתבי ה"במחנה" שעושים עבודת קודש בשעשוע החיילים). כתב "במחנה"!!! זה מה שהוא היה. חוץ מזה: איפה קיים ראש ממשלה אחר שילדיו השתמטו משרות בצבא הגנה לישראל...???? איפה קיים שכתב צבאי יקבע את גורל הגולן??????? והבוקר נהרגו לנו עוד שני אזרחים(זוכרים את השלום בזכות פינוי ההתנחלויות?). איני גזעני. לעולם, אבל לעולם, אין לבטוח בהם. כי אין דבר כזה שלום אמת בהתניה {"תחזירו את הגולן"} . ניסיון החיים מלמד אותנו שאסור לבטוח בהם (פינוי עזה). לא ירחק היום מהרגע בו הגולן יוחזר והחיים שלנו כמדינה דמוקרטית חופשית יהפכו לחיים כמו בשדרות ובקריית שמונה של 1980. כחייל ביחידה קרבית(לא לוחם אבל ביחידה קרבית) כחייל מתנדב בצבא הגנה לישראל. וכאחד שאוהב את המדינה ויהיה מוכן להילחם עליה: אני פשוט מתבייש, בראש הממשלה שלנו ובכל המנהיגים שיתנו יד או יביעו תמיכה ובאותם אלו שבבוא היום יבצעו את פקודת הפינוי. ותתקנו אותי אם אני טועה. מירון ישראל 2008 ערב טוב.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות