חג פסח שמח וכשר לכל חברי הפורום

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

מהנהלת הפורום והאתר.

18/04/2008 | 18:36 | מאת: מירון

היי אלון.מה שלומנו היום?? לאלון ולחברים. יש לי בעיות גלישה (ובגלל זה אני לא מצליח להיכנס כמעט לאינטרנט) המחשב שלי נגוע בכמה וירוסים. לצורך העניין בבדיקה הקודמת היו מעל 60 לאחר החלפת האנטי וירוס והרצתו הוא ניקה לי כמה עשרות. היום הוא מצא 24 וברוב טובו הסכים למחוק 4 או 5 וירוסים. בכל אופן אני אשב על זה במהלך הימים הקרובים(הדיסקים של ההתקנות שלי לא היו אצלי...). בכל אופן אני מעדיף להימנע מפרמוט ולשבת על זה בדרך הקשה... אינשאללה נצליח. שבת שלום וחג שמח.

20/04/2008 | 17:58 | מאת: גלית

היי מיורן אני שמחה לישמוע ממך ואני מקווה מאוד שתצליח להשלטת על הוירוסים במחשב בלי לפרמט דבר ושתחזור במהירה חג שמח לך לאלון ולכל חברי הפורום

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות