תמיכה וסיע לקשישה חולת סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

13/04/2008 | 14:55 | מאת: דני לב

התמזל מזלי להכיר אישה ירושלמית מדהימה וגם חולת סרטן. במצבה הנוכחי מתקשה האישה לרדת (ולעלות) 2 קומות של מדרגות על מנת לנשום את אויר ההרים הצלול בירושלים. כתוצאה מכך היא לא יצאה מהבית כבר למעלה משנה. אני מרגיש שהטיפול הטוב ביותר לה יהיה כיום הוא טיפול "אלטרנטיבי" הכולל יציאה מהדירה. התרופה המתאימה לטיפול לדעתי היא מעלית (אין בבנין הישן כזו). עלות ה"תרופה" הזו לא זול ... ניסיתי לגייס תמיכה בחברת ההיי טק בה אני עובד אך ללא הואיל. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מישהו אחר שיכול לממן "תרופה" כזו. דרך אגב, האשה המדהימה הזו בישלה לגדולי האומה (כולל גולדה ורבין) ארוחות בימיה הטובים יותר. תודה על העזרה, דני :-)

היי דני, שם המשפחה שלך, אם זה אכן שם המשפחה שלך כפי שמופיע בהודעה - הוא בהחלט הולם אותך..... אני אישית לא יכול ממש לעזור לך מסיבות אישיות, לפחות לא בתקופה הקרובה, אבל אוכל בהחלט לעזור לך בהכוונה לגורמים הרלוונטים שחלקם מכירים אותי וחלקם לא. בכל מקרה אתה מוזמן בהמשך להתכתב מול עומר נעים במייל כך שהוא ייעדכן אותי ובהתאם - אני עדכן אותו מה להמשיך. לדעתי, אני מציע לך לפנות בעניין לחברת אלקטרה, חברת אלקטרה היא למעשה חברה הקשורה לחברת אלקטרה מעליות, אני לא אופתע אם חברת אלקטרה בשל המקרה תיהיה מוכנה לסייע בצורה כזו או אחרת אבל מהמקום הזה צריך להתחיל. השם של מנכ"ל אלקטרה אם הוא עוד לא התחלף הוא איתמנר דויטשר, המשרדים של ממוקמים במגדלי התאומים ברמת גן, קרוב מאוד למתחם הבורסה. מספר הטלפון של מזכירתו: 7535606 - 03 מספר הפקס הוא: 7535605 - 03 והמייל הוא: [email protected] בנוסף יש את חברת ישראליפט מעליות. מבחינה ניהולית זו חברה די מסועפת, היות ויש להם כמה מנכ"לים (יש להם נשיא, מנכ"ל תעשיות ומנכ"ל שירותים). לדעתי, כדאי שתפנה למנכ"ל השירותים שלהם, קוראים לו חובב חדד. החברה יושבת בפארק התעשייה בקדימה עד כמה שאני יודע. אין לי את מספר הטלפון שלו, תפנה ל144 ותבקש את מספר הטלפון של ההנהלה של החברה. בכל מקרה - תעדכן את עומר במייל מה קורה עם זה. במידה ואתה מנסה את שניהם ולא הולך לך - תפנה אלי. אני באופן אישי ממליץ לך לא לספר בטלפון את פרטי המקרה אלא להכין מכתב מסודר ולשלוח אותו במייל תוך כדי שאני ממען אותו לאדם שאתה מעוניין שיקרא את פנייתך. הערה: מבקש להדגיש ולציין כי אין לציין את הפורוםו/ או את האתר כמי שעומד מאחורי הפנייה הזו ו/או אחרות ללא אישור מפורש וכל האמור בהודעתי זו נועד ע"מ לסייע לך להגיע לגורמים הרלוונטים שיכולים לסייע לך בעניין אותו העלת והפנייה לגורמים אותם ציינתי נעשית על דעת עצמך בלבד.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות