אמ..כנסו שנייה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

06/04/2008 | 01:35 | מאת: עדיף להשאיר חסוי..

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים או לא אבל כבר שבוע וחצי אני עם כאבי גרון(לפעמים הרבה ולפעמים קצת פחות)ואני צרודה.. קראתי שאתר של האגודה למלחמה בסרטן שאלו התסמינים של המחלה..רציתי לדעת האם זה נכון? ואם כן, אז מה לעשות?אני כלכךך מפחדתתת:(((((((

דבר ראשון והכי לא בריא זה להיכנס לפאניקה .. לאט לאט אני הייתי דבר ראשון מתייעץ עם רופא מומחה .. וגם מחכה לתשובתו של ד''ר רוזין היודע מה בדבר . לפעמים מה שכתוב הוא לא הכי נכון ובגלל זה כדי להסתמך על יותר מגורם אחד . זאת זכותך המלאה לדאוג לבריאותך אפילו צילום או כל דבר בסגנון בברכת בריאות טובה לך ולכולם עומר נעים

למרות שלסרטן (על סוגיו הרבים) ביטויים שונים ומגוונים, ישנם כאלה שהם אולי יותר טיפוסיים או מחשידים. מה שאת מתארת ממש לא יחודי ולא מחשיד, וסביר להניח שסיבתו פשוטה ובנאלית- אבל כמובן שאם יש תופעה שמתמשכת (או מחמירה) חייבים להיבדק, במקרה שלך אצל רופא אף אוזן גרון. מציע להמתין עוד מספר ימים לפני קפיצה לרצף הבדיקות האפשריות

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות