לא הבנתי... אלון עזב ?!?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/03/2008 | 21:21 | מאת: אורית

מה הכוונה "יעדר" ? מה זה זאת אומרת זמני ? היייתי מצפה מפורום כזה שלפחות תיתנו תשובות או הודעות שלא משאירות אף אחד באוויר!

31/03/2008 | 23:17 | מאת: מירון ריאחי

שלום אורית אלון היה וישאר מנהל בפורום. אלון ייעדר לתקופה מה מהפורום. ברגע שיהיה לנו אפשרות לתת פרטים אנו ניתן אותם. בשמי ובשם הנהלת הפורום. אני מתנצל על אי הנעימות שנגרמה לך ולחברים. מירון

כמו לכולנו גם אלון צריך לטפל בכמה עיניינים אישיים הוא ייחזור בהקדם האפשרי אני בטוח :) לא לדאוג בברכה עומר נעים

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות