שאלה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

21/06/2005 | 01:06 | מאת: esther

גיול לי ציסטות בשני הציצים האחת בגודל של 2 סנטימטרים ואחת קטנה יותר מפוזרת(בסגנון של כדורים קטנים בקוטר של 0.5-1 ס"מ. הייתי באולטרסאונד ואצל עוד רופא מומחה שאמר לי שאין מה לעשות עם זה. אבל המליץ לי לשתות הרבה מים(?!). יש מישהו שיכול לפרט לי על זה קצת בבקשה? אני כולי בלחץ, ועוד לא סיפרתי להורים שלי. תודה, אסתר

21/06/2005 | 18:56 | מאת: טובי פלד

לאסתר מדוע את לא מספרת להוריך או למישהו קרוב.אולי אין סיבה להיות בלחץ .עלייך לשתף אנשים בקושי הנוכחי. טובילד

21/06/2005 | 21:27 | מאת: esther

יש לי חברה שסיפרתי לה. והיא באמת באה איתי לכל הבדיקות. (ותאמת, בגדול אני רוצה להיות מוכנה למה שזה, לפני שאני אומרת להורים שלי. הם יכנסו לסרטים ממש) אם יש למישהו מידע כלשהו, אני אעריך את זה מאוד. תודה אסתר

אסתר שלום, לקח לי אומנם מעט זמן להיכנס לפורום ולראות את הודעתך ואני שמח שבינתיים טובי הספיק להשיב לך. בכל מקרה אני מציע לך לשאול את כל השאלות שמטרידות אותך לא רק את המומחים בפורומים אלא גם את הרופא המטפל בך, בסופו של דבר הוא יודע הכי טוב, יותר מכולנו יחד. את מוזמנת לשתף אותנו בהמשך. אלון לופוביץ

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות