אלון

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

07/08/2005 | 16:15 | מאת: א

אולי מפגש בין חברי הנוער שבפורום יגבש תחשוב על זה

07/08/2005 | 16:56 | מאת: תגובה ל א

אני חושב שלא כל החברים יסכימו.... מכיוון שישנם חברים שעדיין לא קיבלו את העובדה שצריך להילחם או במילים אחרות לדעתי, צריך קודם כל לגרום לאותם חברים שלא הפנימו {אני מתאר לעצמי בגלל או שהם כותבים את זה בתגובה את הקושי...או כי הם לא כותבים...}.

שלום א', האם אתה חלק מחברי הפורום או שאתה רק "צופה מהצד" ? בכל מקרה אני מאמין שהעובדה שהפורום היא וירטואלי ואין צורך להזדהות עוזרת לאנשים להתבטא ולפרוק את אשר על ליבם. תודה ואחשוב על הצעתך. חברי הפורום מוזמנים להגיב.

08/08/2005 | 00:16 | מאת: מ

אני בספק אם הייתי אומר את מה שסיפרתו פה על עצמי פנים אל פנים לשאר החברים. בכולאופן אם הרעיון יצא אל הפועל ותהיה אענות זה יהיה נחמד....{אני לא מבטיח את השתתפותי}.

לתקשורת הוירטואלית דינמיקה משלה, האנונימיות היחסית והשימוש בכתיבה ולא בדיבור מאפשרים התבטאות מסוג מסויים, כולל יצירת סוג אינטימיות ושימוש בשפה שאינם כל כך פשוטים במפגש פנים אל פנים. המעבר מפגישה וירטואלית לפגישה אמיתית יכול לעתים לאכזב, ורק אם הוא מבטא צורך אמיתי, לאחר תקופת "הבשלה" של הפורום, כדאי שיתבצע. פגישות אישיות בין חברי פורום שמעוניינים בכך ניתן לתאם על בסיס פרטני, אבל פגישת קבוצה היא דבר אחר, שדורש מחשבה מראש.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות