חלב נאקות

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

20/02/2008 | 19:11 | מאת: שלומית

חלב נאקות למכירה 0545360786 0547918344

25/03/2008 | 12:03 | מאת: מירון

א. ראשית אציין שהפורום הוא לא לוח מודעות של פרסומים עסקיים. במידה ואת רוצה לפרסם הודעה בעתיד בעל תתוכן שיווקי. עליך לקבל תחילה את אישורו של אלון לופוביץ. ב. לשומרי הכשרות אציין שחלב נאקות הוא חלב גמלים ומכיוון שגמל הוא חייה טרפה כך גם החלב שלה-לא כשר לשתייה. ג. לפי הרב דר' מרכדי הלפרין, ההלכה מתירה מריחה של החלב חיצונית. לגבי השאלה אם מותר לשתות את החלב- אם יש הוכחה שהחלב מרפא את המחלה או את נזקיה-מותר לשתות. ד. משרד הבריאות לא ממליץ לקנות את החלב. מכיוון שהוא מיוצר ללא פיקוח ומשווק בניגוד לתקנות. מצ"ב קישור. קישור למאמר בו דר' מרדכי הלפרין אומר את אשר הבאתי לפורום. http://www.medethics.org.il/db/showQ.asp?ID=3575 קישור למאמר ממשרד הבריאות. http://news.walla.co.il/?w=/673/259544 בברכה,מירון

25/03/2008 | 12:35 | מאת: יערה

ממש יפה החיבור בין העניין ההלכתי לשומרי מסורת, לענייני הרפואה המודרנית.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות