היי חבר'ה!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

18/01/2008 | 11:46 | מאת: יערה

מה המצב?? אני עוד מעט נוסעת לצפון- יש שבת של "קו לחיים"- כולי התרגשות!!!! ביום רביעי האחרון שאלתי את הרופאה בבלינסון אם אני יכולה לחזור לשירות (כי אמא, העו"סית והמורה שיקומית לא בעד....) והיא אמרה שמבחינתה, כל עוד אין בעיה נפשית בעקבות איבוד חלק ניכר מהראיה אין שום בעיה... וב"ה אין בעיה!!! (= אני מקווה שבשירות לאומי לא יעשו לי בעיות... היום אני אפגוש את החניכים שלא ראיתי מלא זמן וכמו כן אכיר חלק מהמתנדבים שעוד לא הספקתי להכיר... יוווו איזה שיגעון!!! (= אז- שיהיה לכם שבת שלום, שבת כייפית ושמחה!!!! יערה- (עוד מעט...) בת שירות סדירה ב"קו לחיים"!!!! (= (=

19/01/2008 | 00:06 | מאת: מירון

היי יערה אני משער שתתחברי לפואום את כבר תהי בבית אז מה שאומר לך זה שבוע טוב... :) מה שלומך ואיך היהבשבת עם "קו לחיים"? כמו שאני מכיר את השבתות של הדתיים אני בטוח שהיה ממש כיף.... ובקשר למי שנגד החזרה שלך לשגרת החיים תאמרי לו דבר פשוט המצב שלי הוא מצב קיים. "אני יכולה לחיות עם הבעיה ואני יכולה להישאר בבית אני מעדיפה לחיות ולא לתת לשום דבר לעצור אותי"(מה שאני אומר למי שמביע התנגדות לרצונות שלי) שיהיה לך(וכמובן לכל החברים פה) אחלה שבוע. בריאות ואושר. מירון.

22/01/2008 | 19:04 | מאת: מיתר

אני כל-כך שמחה לקרוא את ההודעה הזו! בהצלחה!D:

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות