שינוי בניהולו של הפורום

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

חברי הפורום שלום, בקרוב, לאחר בחינת הדברים צפוי מירון ריאחי להצטרף לניהולו של הפורום. שאיפתי בכך להביא לפורום תנופה נוספת במקביל לתנופה נוספת שתבוא לפורום בעקבות פעולות קרובות שאני עומד לעשות ע"מ להביא למודעות גוברת לקיומו. אני סבור כי מירון עם קבלת עליו את ניהולו של הפורום, בשילוב המנהלים הקיימים יביא לקידומו והצלחתו - במטרה אותה הצבתי עם הקמתו. אלון

26/12/2007 | 23:00 | מאת: מיתר

27/12/2007 | 09:14 | מאת: מירון

בוקר טוב לכולם. היי אלון מה קורה, מה איתך? קודם כל כל הכבוד על זה שהצלחת לכתוב את השם משפחה שלי כמו שצריך, אני בדרך כלל מקבל מכתבים(להוציא חברות ממשלתיות בזק\ערייה וחברת הסלולאר) לכבוד "ריחי","ריחני" ריאחני והשיא היה "ויאתי" כל הכבוד. תודה על האמון. רק רגע. אתה עוזב?

27/12/2007 | 10:01 | מאת: א

מה? אלון עוזב? אתה מפליף אותו או שאתה מתווסף?

היי מירון ואחרים, לעת עתה, זה השינוי היחיד המתוכנן בניהולו של הפורום. יתכנו שינויים נוספים שאני לא יודע להעריך את המועד בו יבואו לידי ביטוי. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות