[email protected]

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

25/12/2007 | 14:14 | מאת: חני

שלום לך אמא של ליאור האם אתה מתכנן איזה טיול לקראת פסח הייתי רוצה שתידע אותי ליאור בנתיים לא מרגיש טוב עם הברכיים הוא צריך הרבה עידוד וענין

היי, אני יצרתי קשר עם ליאור ואני ממתין שייצור קשר חזרה. לגבי שאלת הטיול מדובר בעניין מורכב למדי. מאחר ויש בפורום לא מעט חברים בני פחות מגיל 18 הדבר דורש את אישור ההורים עד כמה שאני יודע. עם זאת, הייחודיות של הפורום - שניתן להישאר אנונימים ואירגון של דבר כזה הוא בהכרח חשיפה, לא נראה שמרבית חברי הפורום חפצים בזה. עם זאת ייתכן מאוד כי בפסח אני אנסה לארגן שוב, מקווה ביותר הצלחה, מפגש של חברי הפורום. לקראת חודש פברואר העניין יעלה בפורום. ד"ש לליאור !!!!!! אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות