יוני

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

24/12/2007 | 16:53 | מאת: אסי

מצטער שרק עכשיו אני כותב לגבי יוני... ומצטער לשמוע שכך הסוף. מקווה שמשפחתו לא תדע עוד צער.

24/12/2007 | 20:44 | מאת: מירון

הייי אסי מה שלומך? הרבה זמן לא שמענו ממך.התחלנו לדאוג... מה קורה איתך בימים אלו? שיהיה לך חורף חם ונעים. בריאות וא(ע)ושר. מירון ר

שלום אסי, ברוך השב, שמח לראותך אותך. כולנו הצטערנו לשמוע על זה ואני בטוח שיוני היה רוצה שנמשיך הלאה, עם ראש מורם. עד כמה שיצא לי להכיר אותו - הוא היה כזה. תעדכן אותנו מה שלומך.

03/01/2008 | 23:21 | מאת: אסי

עכשיו קצת יותר טוב. האמתשנעלמתי מהפורום לתקופה מאוד ארוכה כי התאבלתי על החבר הכי טוב שלי שכבר איננו עוד... )= חזרתי לפורום וראיתי את ההודעה על יוני וזה החזיר אותי אליו...

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות