תרופות טבעיות לסיבוב שני בהודג'קין

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

17/12/2007 | 09:08 | מאת: הודג'קין 2

בוקר טוב אנשים! לפני 8 חודשים אבחנו אצלי הודג'קין. אחרי 4 טיפולים של ABVD היה נראה שהמחלה בנסיגה (לפי ה- PET-CT). באוקטובר סיימתי את הטיפול ה-12 והייתי הכי מאושרת בעולם! נשלחתי לPET-CT נוסף בנובמבר שהראה שיש הישנות של המחלה...ושוב חרב עליי עולמי... בקיצור, אני לפני טיפולים נוספים והפעם תהיה לי גם השתלת מח עצם עצמית. שמעתי שיש כל מני תרופות טבעיות שיכולות לחזק את הגוף ולסייע לו להתמודד עם כל הרעל שמכניסים לגוף.האם מישהו יודע על תרופות כאלה? האם באמת יש תרופות שעוזרות לגוף בהתמודדות עם הכימו'?? אודה לתשובתכם!

22/12/2007 | 12:48 | מאת: מיתר

בוקר טוב גם לך[: (או צהריים או ערב או מתי שתקראי את זה). לי אין מושג בקשר לתרופות טבעיות כמו שאת מחפשת, אבל אני מניחה שבקרוב אחד האחרים יענו לך[= החלמה מהירה, ונשמח אם תספרי עוד קצת על עצמך, בת כמה את, איך קוראים לך, ומה שתרצי[=

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות