מחפש עזרה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

05/12/2007 | 00:01 | מאת: יוסי

שלום לכולם אני מחפש בדחיפות מספר טלפון או דרך אחרת כדי ליצור קשר עם פרופסור מבית חולים הדסה המתמחה בלוקמיה. חברה טובה שלי חלתה בסוג הקשה ביותר והיא מחפשת מומחה שיוכל ליעץ ולעזור. בברכת חג שמח לכולם והרבה בריאות

05/12/2007 | 09:42 | מאת: מירון

שלום יוסי, בתקווה שהמידע הנ"ל יעזור. מנהלת המכון האונקולוגי: פרופ' תמר פרץ טלפון: 02-6776725 פקס: 02-6427485 http://www.hadassah.org.il/Hadassa/Heb_SubNavBar/Departments/Medical+departments/Oncology/ כמו כן ניתן להגיע אל אותו רופא דרך העוס"ית במחלקה, ייתכן ותוכל לעזור. אם תתן לי את שם הרופא אוכל להפנות אותך אליו ישירות. מאחל רפואה שלימה לחברה. מירון

.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות