קצת על עצמי

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

23/11/2007 | 19:13 | מאת: רם

רציתי לחרוש לכם, ושמרתי את ההודעה הארוכה בוורד, שהספיק להדפק!!!! התי אומר שזו הגרסה המוקטנת לעבודת מחקר מחוקה של סטודנט, אז לפחות החינותי לעתיד.......(שונא מחשבים). בכל מקרה שמי רם מושבניק על יד עפולה, משוחרר טרי, שעובד בעבודות מזדמנות, עתיד לעבור מגורים בקרוב. הייתי חולה בגיל שנתיים עד גיל 3 וחצי בסרטן כבד, יש לי תיק בעובי של 141 עמודים על כל ההליך הרפואי הזה, ומה שאני יכול להגיד זה שקיצצו לי 80% מהכבד, כריתת כיס מרה, וכימוטראפיה מתישה אשר בעקבותיה נזוקו עין שמאל ואוזן שמאל שלי, ואני גאה להגיד שאני בריא כבר מאז שאני זוכר את עצמי, ואפילו אין לי אחוזי נכות. שמח להיות פה, אני מקוה שתעזרו לי לעזור לכם, לבין מה עברתי, כי בתור חולה ילדות אני זוכר הכל רק מתמונות, והאמת למשפחה שלי כאב יותר ממני, תהיו בטוחים. פאק אני שונא את WORLD חבל שאני כותב הודעה כזאת קצרה שיהיה בכיף, יצא לי כבר להסתנג'ר עם אלון , יאיך אומרים: סבבאסאלי של בין אדם נ.ב אני מתחנן להתנדב בארגון נרות של אמת, הם עדין לא חזרו אלי, אבל אני פחות או יותר עם נסיון במסגרת הנוער העובד לחולי סרטן.

23/11/2007 | 23:43 | מאת: מירון

הייי רם אני לא מבין מה רע במחשב. אני יכול לומר לך על עצמי כשהמחשב שלי לא עובד או שחבר מביא אלי מחשב לתיקון אני מציב אותו על המיטה(לצורך פירוק והרכבה בלבד....מדליק "פרוזקטור" ועובד עליו.(בקרוב ישימו לי מנורת "מנתחים" גם בספריה....(היתה לי אבל איכשהו תפסה רגליים(אימלל) הכי כיף זה שהוא(המחשב) לא רוצה להידלק ואז בסידור קל של ג??'מ?פרי?ם, או החלפה של איזה כבל. הוא עולה לך כמו ילד טוב ואתה יודע שזה בזכותך.?(לפעמים זה לא מצליח ואז זה מתסכל)... או לבנות עמוד אינטרנט והכל עם הוורד....(להרחיב?). בקיצר אם אתה רוצה עזרה ב"החייאת" הוורד אני פה-דבר איתי במייל או במסנגר ואשמח לעזור. (עדיף מייל כי אני לא הכי פעיל במסנגר) (יש לי כמה כתובות פעילות,סגרתי את כולן ועכשיו יש לי כתובת אחת שפעילה (ולא תמיד). לעניין ההודעה שלך.... כל הכבוד על המלחמה והניצחון שלך( אומנם החלמת בגיל 3 אבל רק בגיל 8 החלמת סופית!!!)(יש את עניין ה "5 שנים"...). ותאמין לי כאחד שהיה במחלקה הזו כילד גדול אני יכול לומר לך שגם לך כאב. אתה אולי לא זוכר את הכאב כי היית צעיר. אבל היו לך כאבים (הטיפולים עצמם כואבים. כאילו בעטו לך ברגלים, ככה זה היה אצלי לפחות :-| ). פאק אני שונא את WORLD חבל שאני כותב הודעה כזאת קצרה את רוב ההודעות שאני כותב פה אני כותב עם הNotepad שזה נטו כתיבה בלי אפשרויות עריכה משוגעות כמו בוורד. תחשוב על זה. באשר ל"ארגון נרות של אמת", שיהיה לך בהצלחה שבת שלום וערב טוב

24/11/2007 | 19:01 | מאת: יערה

אז ראשית כל- ברוך הבא!!! (= מקווה שתמצא את כל אשר תבקש בפורום... אני יערה, בת 18 בשנת שירות ראשונה. עכשיו אני בהקפאה בגלל מצבי הבריאותי. אני לא חולת סרטן, אני משתתפת בפורום מסבה אחרת... בכל אופן כשהייתי בשירות הייתי פעמיים בשבוע בעפולה עלית בבית ספר "יובלים" לילדים חולי c.p אם אתה מכיר, ופעם בשבוע בקיבוץ הזורע בבית ספר פלגים שזה בית ספר רגיל שמשולבת בו כיתה אחת של ילדים חולי c.p. בקיצור אני מכירה את כל אזור עפולה, כולל המקומות ש"מסביב". שמחה לשמוע שהחלמת ב"ה!!! (= שיהיה לך המשך שבוע שמייח, מועיל וכייפי! יערה. (=

25/11/2007 | 12:31 | מאת: מיתר

אני מסכימה עם מירון. בהרבה מקרים ה"כתבן" הוא הרבה יותר נוח, והרבה פחות מאט את המחשב... אשמח אם תוכל לספר מה עשית בצבא ואם היית צריך להתנדב או שלא קיבלת פטור?...ואם החיים עם 20% בלבד מהכבד משפיעים עליך כיום בדרך כלשהי?.. מיתר[=

26/11/2007 | 03:09 | מאת: רם

קודם כל בגדול , תודה לכולם על התגובות. אם לא אכפת לכם העשה מן "פוסט" מקומבן מטעמי נוחות .(שלי, כן אני סציומט :-P) מירון: תודה רבה, אבל למזלי יש לי ידע בסיסי +בינוני במחשבים, לא מזמן עזרתי להכין מאמר לשליטה במירק(אם תרצה אשלח לך לינק אליו).. היום לדוגמא שנדבקתי באין ספור וירוסים, ישבתי שעות והתקנתי וינדאוס מחדש , שזה מעין פירמוט מקדים, בשביל להקדים תרופה למכה. וכן זה די לא בריא לבריאות, לפעמים שמתעוררות להן בעיות קטנות ומעצבנות ,( ורוב הסיכוים שזה יהיה קשור למחשב), אני בדיסוננס, ואומר לעצמי לתקן את הבעיה, "דוקא" בגלל שהיא בעיה קטנה, אף פעם אי אפשר להאמין איך בעיה קטנה הופכת לגדולה כאשר עושים ממנה הר. אבל אם כבר נכנסנו לזה, יש לך ידע באלקטרוניקת מדיה? כי אם כן, יש מצב שאוכל להחליף עינית ליזר לדיסקמן שלי, בעינית ליזר של דיסמן מסוג אחר? אם השמש תזרח מחר(זו תומרת בעוד 3 שעות מעכשיו :-) ) אתחיל לערוך בעזרת "כתבן" יערה: ואלה היית בפלגים??? יש לי סיפור טיפה ארוך וגם קצת מעורפל, כי זה קרה טיפ הל לפני 6 שנים , אבל אני זוכר שהייתי בב"ס נהלל במסגרת תרומה לקהילה של הנוער העובד. אני הייתי מבני המושבים בצוות "ברושים" התחלקנו עוד כמה צותים, ומוננו מעין "פלוגה". כל פלוגה יצאה לב"ס אחר, אנחנו יצאנו ב"ס מיוחד לילדים אתיופים בבית אלפא, וצות ששחכתי את שמו אבל אני מכיר שם את כל השמות, יצאו לב"ס שהיית בו, בבית הזורע בכיתה של חולי הC,P, ועשו שם מפגש בשבועיים. בסוף כל הפרויקט, היה כינוס גמר בנהלל, וכל צוות הביא איתו "מתרומים" של המקום בו הוא פעל. הצוות שיצא לבית פלגים זכה מקום ראשון בתחרות כל שהיא עם כל הקשר לקמפיינים ופרסום , בכל אופן הכינוס היה יום פתוח, וזה היה חושלינג פרויקט, אחד הטובים שאני זוכר שהיה לתנועה בתקופה שהייתי בו, בסוף לא ניגשתי לקורס מדב"ים אבל זה לנושא אחר... אז שתדעי לך שהצות שהיה שם וזכה ממש נהנה והמד"ב שלהם הוא אישיות שממש השפיע עלי בכל הקשור למוטיציה חברתית, ואני לא התפלתי שהם הניבו פירות. בקשר למד"ב שלהם, קוראים לו שאול רומם , יש סיכוי ששמעת עליו? הוא אמור להיות 4 מחזורים לפניך....(הוא מדריך בכיר שם שאמור לעשות 5 שנים). מיתר: לא התנדבדי לצבא, שירתתי שירות מלא, +חודש אבל לא ממש השגתי את המטרות שהיצותי לעצמי, בין היתר לשרת כקרבי להוציא פטור שיער(חחח תראה תמונות שלי מלפני הקרח ותבין) אם הייתי משרת כקרבי כנראה היתי מציב עוד רף, אבל כמו שאמרתי לאלון במסנג'ר, הינני מתחרט עליה , ולא לדקה, התקופה שהכי נהנתי זה במלחמה, למרות כל העבודה הקשה להחליף קוי מילואים בקצב תדיר ורציף ב7 שבועות, זאת תקוה שממש חישלה אותי, לא גרגרתי פירור אפר מהבוס שהלוחמים אכלו בצפון, אבל עדין זה תרם לי רבות.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות