הודעתו האחרונה של יוני

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

לפני לא הרבה זמן, השעת ערב מאוחרת ב - 20.09.07 יוני נכנס לפורום וכתב. אלו היו הדברים האחרונים שכתב הפורום. זמן קצר לאחר מיכן.... דיברתי איתו בטלפון, כשבוע לאחר מיכן. להיות חזקים... מחבר: יוני תאריך: 20.9.2007 שעה: 23:26 אני עכשיו בית היום קיבלתי טיפול בפעם השלישית מתוך 20 אם יחליטו להמשיך איתו עד הסוף. אני מטופל עכשיו בהדסה עין כרם. המחלה שלי השתנתה עכשיו ובמקום לוקמיה היא מופיעה כלימפומה... סך הכול אבל מצבי טוב עושה טיפה פעילות ומקווה להיות מסוגל להגיע לאילתעם כולם... מתי באמת אמורה להיות הירידה לאילת, אם בכלל היא מתקיימת.. כול החברים שלי סיימו צבא כבר וטסים עכשיו חטיול בחול ככה שאני די משועמם אז תכתבו משהו וכאלה. שנה טובה לכולם והכי חשוב שנה של בריאות בלי מלחמות לכולנו יוני

10/11/2007 | 22:35 | מאת: מירון

הגבתי לאשכול הקודם שנפתח. ובאמת, קיוותי לנס, שלצערי לא קרה. קראתי את הודעתו האחרונה של יוני זמן קצר לאחר ששלח אותה ורציתי להגיב, מסיבה שלא זכורה לי בחרתי שלא לשלוח את ההודעה. אנחנו שומעים כל יום על מקרי מוות שונים. תאונות מזעזעות שקורות בכבישים, או כתוצאה מזקנה. אם זה השכן מהקומה הרביעית ואם זה בן משפחה מבוגר כמו סב או הסבתא מהקיבוץ. כשמדובר באדם מבוגר, הכאב הוא כאב לא משנה שהאדם היה מבוגר. זקן.או שלא הייתה קירבה, פה לא רק שמדובר באדם צעיר- אפשר לומר ילד. אלא גם באחד שהיה חלק מהמשפחה. שב ומשתתף בצערה של המשפחה. יוני, זכרך בליבנו לעד. מירון

22/11/2007 | 17:40 | מאת: מיתר

כשראיתי את ההודעה הראשונה של גלי הזדעזעתי כל-כך. אני זוכרת את ההודעה האחרונה של יוני, כשניסיתי להבין אם זה שהמחלה הפכה מלוקמיה ללימפומה אומר שהיא החמירה. כשראיתי מה שגלי כתבה- קיוויתי כל-כך שאולי זה לא הסוף.. התלבטתי זמן רב מה לכתוב, ואם לכתוב בכלל. בסופו של דבר החלטתי שאני חייבת להגיב לפחות פעם אחת, כדי שגלי והמשפחה יראו שיש פה אנשים שאכפת להם, ואולי זה , לא יודעת איך לנסח ...- ישמח אותם לראות את זה... אין לי מה להגיד חוץ מלהצטרף למילים האחרונות של יוני כאן בפורום- "והכי חשוב שנה של בריאות בלי מלחמות לכולנו"...

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות