לידיעה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

04/08/2005 | 00:09 | מאת: א

: קבוצות תמיכה לכל מי שהסרטן נגע בחייו תאריך : 03/08/05 23:10 מחבר/ת : עמותת ח.ס.ן לעמותת ח.ס.ן קבוצות תמיכה בכל הארץ לאנשים המתמודדים עם מחלת הסרטן ולכל מי שהסרטן נגע בחייו (משפחה וחברים). זכרו, אתם לא לבד בסיפור הזה. ניתן להתקשר לטלפונים הבאים 1-700-506-600 ח.ס.ן - חולי סרטן נלחמים קו תמיכה 054-4562612 - הדס הר-שמש. בברכת בריאות טובה.

שלום רב, נושא התמיכה לחולי סרטן - נושא חשוב הוא ולכן אני אישית אף לקחתי על עצמי באופן התנדבותי לחלוטין את המשימה של ניהול הפורום על כל המשתמע מכך. הפורום הזה אינו המקום לפרסם כל פרסום שהוא, מכל סוג שהוא באשר הוא. אבקש להימנע ממצבים כאלה בעתיד. אלון לופוביץ

04/08/2005 | 01:39 | מאת: .

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות