יוני היקר

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

08/11/2007 | 10:30 | מאת: גלי

לפני כמעט שנה כתבתי פה ובעקבותיי יוני התחיל לכתוב... נכנסתי עכשיו כדי לראות את כל שכתב אפילו שזה קשה בשעות הקרובות הוא כנראה יעזוב אותנו לטובת מקום טוב יותר תמשיכו להילחם כל אחד את המלחמה שלו, בלי להתייאש מאחלת רפואה שלמה ומחבקת חיבוק גדול יוני אוהבת אותך

08/11/2007 | 14:52 | מאת: יערה

09/11/2007 | 01:07 | מאת: מירון

ומתפלל שישובו אליו הכוחות.אני אספר לכם סיפור קטן. אני גר בנתניה, וליד הבית שלי גר בחור דתי כבן יותר מ 70 נושק אפילו ל 80 פלוס.באחד הפעמים שחזרתי מבית הכנסת ראיתי שהולכים איתו יד ביד ומחזיקים אותו שלא יפול, הוא לבש המון בגדים שיחממו אותו.והיה לי פחד שזה הסוףלא מזן, ושיהיה בריא עד 120, אני נוסע באוטובוס ואני קולט את אותו רב נוסע לבד באוטובוס... ניסים יכולים לקרות

09/11/2007 | 17:25 | מאת: גיא אפשטיין

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות