עידוד

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

16/08/2007 | 12:35 | מאת: חני

ברצוני לדבר בשם בני ליאור בן 26 עבר השתלץ מח עצם לפני 10 חודשים וצריך עידוד ושיחות עם בנות גילו או בנים לא על נושא המחלה בהתענינות , טיולים, עסקים,מחשבים ועוד מעונין לצאת לטיולים קבוצתיים עם אתגרי ,טיול ג'יפים , ועוד אבקש מאחד מכם לצלצל אלי ואח"כ אענין אותו 04-6628210 חנה

16/08/2007 | 22:50 | מאת: מיתר

קודם כל, החלמה מהירה לבנך!! ולעניין..בפורום הזה כותבים בעיקר בני נוער בין הגילאים 12-20 , כך שאולי זה לא המקום המתאים לחפש בו אנשים בני גילו של בנך. (אם כי איני יכולה לדבר בשם כל הפורום, ואולי אלון או אנשים אחרים יגידו דברים שונים). אני מציעה לך לשאול בפורום הזה, בו כותבים אנשים בני כל הגילאים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=284 בהצלחה[=

16/08/2007 | 23:46 | מאת: מירון

במסגרת הפרוייקט שלי עשיתי טיול ברשת ומצאתי באתר של האגודה למלחמה בסרטן מידע שעלול לעניין אותך. "יוצאים לחיים". צרי קשר עם אורית שפירא מהאגודה למלחמה בסרטן. יוצאים לחיים: http://cancer.org.il/template_site3/default.asp?textSearch=&maincat=14&catid=55 רפואה שלמה.מירון

חני שלום, אני אצור עימך קשר עוד היום ונראה איך אני יכול לעזור... אלון

את יכולה לפנות אלי למייל. [email protected]

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות