מנהל פורום חדש

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

לחברי הפורום שלום, בימים אלו, אני שוקל את העברת ניהול הפורום לאדם אחר, אין לי מושג עדיין מי הוא יהיה אולם יש לי כיוון מחשבה. הרעיון הוא שזה יהיה מירון. עם זאת חברי הפורום מוזמנים להציע את הצעתם וההחלטה הסופית בעניין תתקבל בהקדם. בכל מקרה, את הפורום אמשיך ללוות בכל מקרה, באופן שוטף "כמנהל מינהלי" של הפורום. אני סבור שזו טובת הפורום לשם התפתחותו ואני סבור כי הכנסת רוח צעירה לניהולו תקדם את הפורום בצורה שלה אני מצפה.

16/08/2007 | 22:56 | מאת: מיתר

בהצלחה למירון אם יחליט לקבל את התפקיד![= לפי התגובות שלו שקראתי פה, נראה לי שהוא בחור מתאים בהחלט. בקיצור,בהצלחה[:

16/08/2007 | 23:38 | מאת: מירון

היי אלון תודה על הפידבק :) ביימים האחרונים סיימתי את השלב הראשוני של בניית אתר אינטרנט. אני יושב כל יום על העיצוב שלו ועדכון פרטים. האתר היה אתר שלמדתי לבנות ובתור לימוד יצא לי עבודה די טובה. בלי קשר עשיתי בו גם בלוג.... ויהיו בו המון הפתעות... האם תהיה מעוניין שהוא ישמש כאתר הפורום? לפרסם קישור?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות