אנשים, בא לכם לענות על שאלון כזה סתם בשביל הכיף?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

01/08/2007 | 23:09 | מאת: מיתר

אתם יודעים כל השאלונים האלה שמסתובבים באינטרנט.... יהיה מגניב אם כולנו נענהD: שמות איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כללי מזל: חיות מחמד: כיתה: שפות מדוברות: החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? אוהב את החיים או לא? כמה אחים? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? קעקועים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? התאהבת פעם? התאהבת בידיד קרוב? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה? עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? אתה שומע עכשיו מוזיקה? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אתה.. מעשן סיגריות? מה היית משנה בעצמך? אתה אוהב את איך שאת נראה? מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה? מדבר הרבה בטלפון? משתדל לאכול בריא? מדבר עם זרים? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? עם מי אתה מדבר? הוא\היא משעמם\ת? מה אתה שומע? אתה אוכל? שותה? תסתובב לאחור, מה את רואה?

01/08/2007 | 23:28 | מאת: מיתר

אנשים אם זה ארוך לכם מדי לענות על הכל..תענו לפחות על חלק[= שמות איך קוראים לך? מיתר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נאמ..נראה לי שמיכל. הכינויים שיש לשם שלך? מיי, מיימיי, מייצ'י וכו'...P: הכינוי הכי אהוב? מיי^_^ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. כללי מזל: שור חיות מחמד: כלב וחתולה. כיתה: עולה ליא'. שפות מדוברות: עברית..ואנגלית ברמה כזה של בית ספר. החלום שלך? להיות רופאה. את חושב שהוא יתגשם? בטוחה[: מה אוהב לאכול? שוקולד וגלידה[= מה אוהב לשתות? מים, קולה ושוקו ^^ צבע עיניים? ירוק-כחול-אפור..משהו לא מוסבר, כל יום צבע אחר:P צבע שיער? חום אוהב את החיים או לא? כן. כמה אחים? 2. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת, אני מניחה... יש חבר? לא. ממה אתה הכי פוחד? שאני או אחים שלי ימותו. קעקועים? מה שמקבלים מהתפוצ'יפס זה נחשב? :P איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת X_X אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי... מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להגיד לאנשים מה שרוצים להגיד להם...ולא לחכות. מהו הסרט הכי דפוק שראית? כל מיני קומדיות מטופשות...לא זוכרת. האם... אתה חי את הרגע? בערך...לא יודעת בעצם. יש לך סודות? כן..בערך... התאהבת פעם? כן. התאהבת בידיד קרוב? אפשר לומר. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן. היית פעם בחו"ל? כן. הרבצת למישהו? כן :X התחילו איתך? כן *נבוך* נשארת ער כל הלילה? כן.. הרגת מישהו? לא0: עישנת סיגריות? לא.. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא עד אובדן חושים..אבל כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. רצית להיות בן המין השני? כן, כשהייתי ילדה. נשברה לך שן? כן:X קיבלת נכשל בתעודה? וו הוו...כן... רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן... שיחקת כדורגל? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא. אני שונאת קניות. הברזת מביצפר? אני? לא מה פתאום בחיים לא....[ כלומר, כל הזמן בערך..:P ] היית מאושר? כן[: התנצלת על משהו שעשית? כן.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? חח...כן.. אנגלית. התעקשת על משהו מטופש? הרבה פעמים.. הברזת למישהו בלי להודיע? לא שזכור לי. התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? איזה פעמיים בכיתה ג' או משהו כזה. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. נסעת ברכבת? כן...לנסוע ברכבת זה כיף. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן. פחדת מהחושך? כן. עשו לך תפרים? כן :P נשבר לך הלב? כן-_- שברת למישהו את הלב? כן-_- היית גאה בעצמך? כן[: הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא שזכור לי... עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא נראה לי... סיננת מישהו בטלפון? כן.. ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני מניחה... אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? לא o.O תפסת טרמפ? לא היית על במה? נאמ...אני מניחה משהו כזה של המתנ"ס...:P ישנת כל היום? כן. חשבת שאתה משתגע? לא באמת. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי. היית ברדיו/טלווזיה? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? סתם בגדי בית כאלה... קר לך או חם לך? נעים לי[: מילה שעולה לך בראש? ים. אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. נחמד אבל צריך ללכת לישון>< אתה.. מעשן סיגריות? לא...זה עושה סרטן [; מה היית משנה בעצמך? לא יודעת... אתה אוהב את איך שאת נראה? פחות או יותר... מה כתוב על צג הפלאפון שלך? "מיתר". מאחר הרבה? נראה שכן..אבל איחורים כאלה של 5 -10 דקות. מדבר הרבה בטלפון? לא. משתדל לאכול בריא? לא ממש... מדבר עם זרים? כן, זה כיף:D מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני מניחה... אוהב את הקול שלך? לא יודעת מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא? מי מקשיב לבעיות שלך? ידיד שלי . עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המאוורר. המקום האחרון שהיית בו? המטבח. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מישהי בשם אריאל. הדבר האחרון שאכלת? מרק יוגורט. שקנית? גלידה . דיסק אחרון ששמעת? אוסף של פלסיבו. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת...זה לא קורה לי בדרך כלל. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי, אני מניחה... אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואו..לא יודעת...טלי אולי? עם מי אתה מדבר? ברגע זה אף אחד. הוא\היא משעמם\ת? - מה אתה שומע? כלום. אתה אוכל? כלום. תסתובב לאחור, מה את רואה? ציור של אחותי.

06/08/2007 | 12:18 | מאת: doc

שמות איך קוראים לך? דנה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?גילי הכינויים שיש לשם שלך? doc הכינוי הכי אהוב?doc האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא כללי מזל: טלה חיות מחמד: לא כיתה:י' שפות מדוברות: עברית ואנגלית החלום שלך?לעשות הרבה כסף את חושב שהוא יתגשם?כנראה שלא )-: מה אוהב לאכול?אגרול מה אוהב לשתות?קולה צבע עיניים?חום צבע שיער?חום אוהב את החיים או לא?כן!!! כמה אחים?2 יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך?אנשים שאני אוהבת יש חבר?כן ממה אתה הכי פוחד?לאבד מישהו אהוב, לא להיות בשליטה קעקועים?כן דולפין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכמה, עיניים יפות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך?נותנת יותר ממה שמרשה לעצמי לקבל מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לנצל כל רגע כי הזמן חולף מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות?כן התאהבת פעם?כן!!! התאהבת בידיד קרוב?לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?כן היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?כן התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו?לא עישנת סיגריות?ניסיתי ומיד הפסקתי שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן רצית להיות בן המין השני?ממש לא! נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?אוהו... כן היית מאושר?ברגעים נדירים התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו?כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא פחדת מהחושך?לא עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?כן. עד היום הוא עוד שבור שברת למישהו את הלב?לצערי כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?חופשי ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא חיבקת מישהו מפורסם?לא תפסת טרמפ? לא היית על במה?לא ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא היית ברדיו/טלווזיה?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?טישירט, ג'ינס קר לך או חם לך?נעים מילה שעולה לך בראש?שקט אתה שומע עכשיו מוזיקה?כן תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.רגועה, קצת מהורהרת אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?פחות רגישה, שיער אתה אוהב את איך שאת נראה?לא מה כתוב על צג הפלאפון שלך?את השם שלי מאחר הרבה?לא מדבר הרבה בטלפון?לא משתדל לאכול בריא?לא מדבר עם זרים?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא אוהב את הקול שלך?כן מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?חברה טובה מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?חברה מבצ'פר מי מקשיב לבעיות שלך?חברים עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?אחותי הקטנה המקום האחרון שהיית בו?בים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא הדבר האחרון שאכלת?שוקולד שקנית?תחתונים סקסיים דיסק אחרון ששמעת?הופעה חיה של רוג'ר ווטרס שיר אחרון שנתקע לך בראש?the final cut אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה עם מי אתה מדבר?חברים הוא\היא משעמם\ת?לא מה אתה שומע?פינק פלויד אתה אוכל?שטויות שותה?קולה תסתובב לאחור, מה את רואה? קיר לבן

09/08/2007 | 16:39 | מאת: מיתר

את סיימת י' או עולה לי'? גם אני ממש אוהבת פינק פלויד[= הפיינאל קאט אלבום ממש טוב לדעתי. היית בהופעה של ווטרס? מיתר[=

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות