מה אפשר לעשות בלי תרומבוציטים?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/07/2007 | 13:10 | מאת: יוני

סתם ככה אני משועמם עדיין מעביר את הזמן סתם ככה בין יום ליום וחושב מה לעשות בלי לבזבז יותר מדי אנרגיה. אשמח לשמוע רעיונות לתעסוקות...

כשלי לא היו טרומבוציטים הייתי מנסה לעשות לעצמי סימנים כחולים אבל אפ פעם לא היה הולך לי חחחח כניראה שלא היו מספיק נמוכים כמו שחשבתי שהם :) אבל זה רק שעשוע שלי יש עוד מלא דבכרים לעשות

23/07/2007 | 04:11 | מאת: מיתר

מעביר את הזמן במשך שעות!... כמובן לקרוא ספרים...לפתור תשבצים או "שחור ופתור" כאלה...לכתוב בעצמך- יומן או כל מיני סיפורים או כל דבר שעולה לראש...לצייר... לשמוע מוזיקה (כשיש זמן נחמד להכיר מוזיקה חדשה)...לדבר עם אנשים במסנג'ר וכאלה (אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי מייל[= אני אוהבת להכיר אנשים חדשים[= ) נאמ...אולי אם תגיד יותר מה מעניין אותך ומה אתה אוהב, זה יתן לנו יותר כיוון ורעיונות[= מקווה שעזרתי..אפילו טיפה. תרגיש טוב[=

23/07/2007 | 04:15 | מאת: מיתר

שהשאלה נשאלה לפני שבוע וחצי...מצטערת על האיחור בתגובה]: טוב, אולי זה עדיין רלוונטי...

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות