ובכן... כך עבר עליי השבוע... (=

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

06/07/2007 | 12:22 | מאת: יערה

אהלן חברס!!!!! מה העניינים??? איך החופש??? לי היה שבוע מדהים!!! ביום ראשון נסענו כל המשפחה המורחבת ועוד מכרים וידידים לטיול מאורגן בצפון. אוטובוס אסף כל אחד מביתו ונסענו לאיזשהו חוף (ששכחתי איך קוראים לו...) אכלנו ארוחת בוקר שווה (!!!) ואח"כ עשינו כל מיניי אטרקציות מהנות כגון קייאקים, שייט בסירות, בננה... בפעם הראשונה הצלחתי להחזיק מעמד על הבננה אבל בפעם השניה עפתי... וואי זה היה שווה!!! אח"כ נסענו ל"אבו קייאק"- גם שם עשינו מסלול קייאקים, אח"כ הלכנו לסרט ואח"כ לרכיבה על חמורים... הכל היה כ"כ עמוס אבל זה היה שווה את זה! בסוף היום הייתה הפתעה: הלכנו לאכול ארוחת ערב במלון "קייסר" בטבריה. אכלנו והחלון משקיף לכנרת ולטיילת... ניצלתי את ההזדמנות להתחמק מהקבוצה לכמה דקות ולפגוש את החבר הטברייני שלי... חזרתי מהטיול מאושרת עד הגג, מלאת חוויות וכמה סימנים כחולים ממכות שקיבלתי פה ושם... ביום שני התחלתי לעבוד בקייטנה עם ילדים בעלי הפרעות קשב וריכוז, ממש היפראקטיביים!!! מה שטוב בקייטנה היא שהיא בשעות אחרי הצהריים- מ4 וחצי עד שבע לערך... כך שבשעות הבוקר אני יכולה לעשות מה שבא לי... וגם רק 3 ימים בשבוע ככה שזה לא ממש מגביל אותי... יום שלישי היה צום (י"ז בתמוז) אז נשארתי בבית... אבל גם היה סבבה. יום רביעי הלכתי לים עם חברות וגם היה ממש כייף!! אחרי צהריים הלכתי לקייטנה. יום חמישי קיבלתי החלטה להעביר לאחותי את משרת הקייטנה. בגלל שמצאתי עבודה אחרת במפעל לקוסמטיקה, שמקבלים שם נוער רק מגיל 18 ומעלה, ואחותי שהיא יותר קטנה ממני לא מצאה עבודה אז החלטתי להעביר לה את משרת הקייטנה שהיא תוכל לעבוד בה ואני, שכבר עברתי גיל 18 יכולתי ללכת לעבוד במפעל. בסופו של דבר יצא טוב כי העבודה במפעל מכניסה לי יותר כסף... והיום... יום שישי בהא עלינו לטובה... הייתי אמורה לנסוע ל"מצפה נטופה" לשבת של "קו לחיים" שם אני ב"ה אעשה שנת שירות שנה הבאה. בסופו של דבר החלטתי לא לנסוע כי אני לא ממש מרגישה טוב... לסיכומו של עניין היה לי אחלה שבוע!!! ובגלל שלא ממש היה לי זמן לא נכנסתי לכתוב כאן... שיהיה לכם המשך חופש מהנה, תהנו, תעשו קצת שטויות (אני מסכימה... אבל בגבול בטעם הטוב...) והכי חשוב תשמרו על עצמכם!!! מחכה לעדכונים שלכם... ושבת שלום!!! יערה (=

23/07/2007 | 04:10 | מאת: מיתר

וואוו יערה, נשמע שבוע ממש ממש מהנה[= קייאקים, בננה- הכי כיף להיות במים... ממש יפה מצדך שנתת את העבודה לאחותך! אני גם חשבתי לחפש עבודה, אבל בינתיים התקשרתי למקום אחדP: אמרו שיחזרו אבל אני בטוחה שלא...אבל לא נורא. שבוע טוב[=

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות