סרטן הדם

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

01/06/2005 | 16:19 | מאת: ארז

שלום רב, קרובת משפחה שלי לקתה בסרטן הדם. אני מעוניין לעודד אותה ולהכניס לה רוח גבית אופטימית במהלך הימים האלו בו היא עוברת טיפולי כימותראפיה. האם ישנם מקרים של החלמה כללית ממקרי סרטן הדם (לוקמיאה) ואם כן איפה אפשר לאתר אנשים אלו או כתבות והוכחות כתובות על החלמתם ? וזאת כדי להראות כתבות אלו לאותה אישה. כל עזרה תתקבל בברכה !

02/06/2005 | 08:59 | מאת: א

תנסה לשאול באגודה למלחמה בסרטן

21/06/2005 | 19:00 | מאת: טובי פלד

לארז קודם כל אתה יכול לעודד אותה לדבר אתה ,וביחד לחפש אינפורמציה.כל שיחה עם החולה מעודדת ומחזקת. בברכה טובי פלד

14/07/2005 | 14:39 | מאת: F16I

אני חושב שכשהבנאדם החולה בלוקמיה מקבל תרומת מח עצם הוא בעצם מחלים. הרי זו התרופה שמצילה את החיים שלו ומיצרת לו דם חדש.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות