סתם כללי

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

08/06/2007 | 00:53 | מאת: יוני

באמת לא כתבתי פה הרבה זמן אז אני אכתוב... ב4.6 זה היה שנה וחצי לגילוי המחלה. אני עכשיו בהדסה עין כרם, כרגע בביקורות שבועיות, מחכים לראות מה קורה וזה ומקווים לטוב בעזרת השם יעלו התרומבוציטים ויהיה אפשר לטוס לחו"ל בקיץ מקווה שהכול בסדר עם כול החברה פה...

היי יוני, מה שלומך ? התכנון לנסיעה לאילת של חברי הפורום הוא תכנון שאכן מתבשל אצלי בראש די הרבה זמן, אם הוא ייצא לפועל זה יהיה בחודש אוגוסט כמשהו מאורגן ומסודר. אני אצטרך בהמשך לבדוק את את הסוגייה לגבי מי שטרם מלאו לו 18. הצטרפותי תלוייה במשהו שאני בימים אלו מברר ובנוסף לכך אני אמור לצאת למילואים בהמשך לתקופה של 3 שבועות. התאריך לא ידוע לי באופן סופי עדיין מאחר ומדובר באימון ובהשלמת קורס. אני מניח שבסופו של דבר נוכל להיפגש כולנו - השאלה היא שאלה של עיתוי ומועד. המקום נראה לי שיהיה אילת אלא אם כן יש מישהו מחברי הפורום שיש לו הצעה אחרת. גיא ועומר - תביעו דעתכם. אלון

אילת נשמע לי מצויין למען האמת רק שתידע יוני טוב לשמוע ממך :) מקווה שאת מרגיש טוב ואלון שיהיה בהצלחה במילואים ובסיום הקורס

12/06/2007 | 18:05 | מאת: גיא אפשטיין

שלום לכולם מה שלומכם? אני חושב שזה רעיון מבורך ושזה יהיה משהו מאד חשוב לחברי הפורום אם יצא לפועל. אני בכל אופן בעד ויעזור לאלון לארגן כל מה שצריך. אני ואלון נקדם את העניין לאחר חזרתו ממילואים. יוני טוב לשמוע שהכל בסדר אצלך.,זה עושה הרבה טוב על הלב,תמשיך להיות חזק. בתקווה שנתראה מאד בקרוב!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות