טובי פלד

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

22/05/2005 | 14:36 | מאת: קול האמת

שמתי לב שבפורום הזה מככב מר טובי פלד המציג את עצמו בין היתר כמומחה למבוגרים ובעל רקע של פסיכולוג קליני. הרייני להודיעכם כי הנ"ל פסיכולוג חינוכי, שהמומחיות שלו היא ליעץ בענייני חינוך ילדים ולא טיפול נפשי כל שהוא. אתר זה הנותן ידו לפרסום המוטעה והמטעה בבלי דעת, הופך עם הודעתי זו כמי שהידיעה והמידע בידיו, והוא שותף להטעיית הציבור. תלונה בעניין זה הוגשה למשרד הבריאות.

05/09/2005 | 20:05 | מאת: חבר שלכם

להיכנס לשיקולי הדעת של המערכת ושל הנהלת הפורוםאין לזלזל בפועלך באתר, ועל כך ישר כוח אך ראוי לציין שאני מתכוון להודעה זו ספציפית, אני לא ממש יודע למי לפנות אליך, או להנהלה הראשית. מה שכתבתי בהודעתי בא לומר את מה שאתה אמרת ובגלל זה אמרתי ששופכים את דמו של טובי. בא בנאדם מלכלך את שמו הטוב של הבנאדם, שבנה את הקרירה שלו אחרי שנים והורס לו את השם. לדעתי מן הראוי לפחות למחוק את ההודעה. זה מה שבאתי סה"כ לומר. אני לא מתערב לך בניהול או בשיקולים. אני רק רואה את העוול שנעשה לטובי וכואב לי. אני רק מציע. אם אכן נעשה עוול מן הראוי שהיא תתוקן ואני ממש מתנצל אם אתה רואה בזה שהוסמכתי כמקבל החלטות. אני הצעתי וזהו זה. נ.ב אני לא הולך להמשיך להגיב לאשכול זה. מכיוון שבאתי להביע את כוונתי והבנתי שהיא לא הייתה ברורה. המשך גלישה נעימה. חבר שלכם

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות