יוווווווהוווווווווו עברתי טסט!!!!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

01/06/2007 | 11:29 | מאת: יערה

אחרי כ"כ הרבה ציפיה וכישלון בטסט ראשון... ביום רביעי האחרון, המורה לנהיגה שלי השיג לי טסט ברגע האחרון, בשעה רבע ל1 בצהריים... הגעתי לטסט בהתרגשות ופחד... הפחד שלי עוד יותר התעצם כשראיתי שמי שתבחן אותי היא הטסטרית הידועה לשמצה שלא מעבירה אפחד!!! כולם אומרים שהיא מכשפה... אבל ב"ה עברתי!!! (:

01/06/2007 | 13:05 | מאת: חסוי

יפה שעברת אבל מה זה קשור לפורום רפואה

01/06/2007 | 16:21 | מאת: אסי

זה מה שכייף בפורום הזה, שלא מדברים פה רק על הקטע המעצבן הזה... יערה!! מזל טוב!!!! איזה כייף לך!!! הלוואי וגם לי כבר יהיה רישיון! בטח עכשיו מסנג'רים אותך כל שניה! ממצב?

שלום לך חסוי, אני לצערי לא יודע אם אתה אחד מחברי הפורום או שאתה גולש תמים שנקלע במקרה לפורום. על כל מקרה תשובתי היא שהפורום הזה ראוי שיהיה וכדאי שיהיה מקום שבו כל אחד מחברי הפורום יכול לומר את אשר על ליבו, זה לא חייב להיות קשור בכלל לרפואה באופן ישיר או עקיף. אני חוזר ומזמין את חברי הפורום הקבועים והלא קבועים לשתף את חברי הפורום. אתם מוזמנים לעלות כל דבר העולה על רוחכם. אלון

01/06/2007 | 18:33 | מאת: רותם

02/06/2007 | 23:10 | מאת: יערה

ברוכה הבאה לפורום! אם את רוצה את יכולה לכתוב מעט על עצמך... שיהיה שבוע טוב ושמייח!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות