@@@ לעידו @@@

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

שלום עידו, איך עבר עליך היום ? מה שלומך ? אשמח לעדכון. אם אתה רוצה לכתוב לי את התשובה באופן אישי, אתה יכול לעשות את זה למייל: [email protected]

31/05/2007 | 19:55 | מאת: ido

אלון שלום! שמח להגיד שאחרי ביקור שלשום אצל הרופא, אין כל סימן לחשש כי מדובר במחלה, או כל דבר המסכן את בריאותי :) איזו הקלה... לד"ר רוזין, הרופא הסביר לי כי מהבדיקה עולה כי אין כל ממצא המעלה חשש או סימני שאלה, ולכן אין צורך בביופסיה נוספת או בבדיקה יותר רצינית אחרת. לאחר שראה כי אני עדיין קצת חושש, התעקש הרופא והסביר שאם היה חשד ולו הקל ביותר היינו ממשיכים בטיפול, וכרגע אני רק צריך להיות במעקב כשהביקור הבא נקבע לעוד חצי שנה. רציתי לדעת, האם אני יכול להיות שקט ולהסתפק בתשובת הרופא, או הם מומלץ במקרים כאלו לקבל חוות דעת נוספת? שוב תודה, גם לך ד"ר רוזין, על תשובותיך המהירות! ולך אלון, על התמיכה והדאגה- רואים שאכפת לך! אתה עושה עבודת קודש, המשך כך..! עידו.

.

31/05/2007 | 22:35 | מאת: דני רוזין

נשמע לי מאד הגיוני רק לעקוב בשלב זה, כמובן שאם תהיה דינמיקה כלשהי שתדאיג אותך אפשר להקדים את הביקורת.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות