בלוטת התריס בבקשה תגובה דחופה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

10/05/2007 | 08:58 | מאת: קרין81

שלום, אצל אימי התגלה גידול ממאיר בבלוטת התריס לפני בערך 10 שנים. מאז היא במעקבים והכל ברוך השם בסדר. אתמול היא היתה באולטראסאונד, לקראת הביקור הבא אצל הרופא ואמרו לה שיש שם איזו "גולה". אני מתה מפחד ומלחץ ורוצה לדעת האם זה בהכרח אומר שזה משהו מסוכן? האם זה יכול להיות סתם בלוטת לימפה או כל דבר אחר שהוא לא ממאיר? בבקשה תענו לי מהר... תודה רבה.

צריך לזכור, קודם כל, שרוב גידולי בלוטת התריס הם גידולים לא אלימים. לגבי הממצא הספציפי הזה- צריך קודם לודא על מה מדובר, אם יש צורך ניתן לדגום עם מחט עדינה- יש לא מעט אפשרויות למצבים שאינם ממאירים.

11/05/2007 | 20:11 | מאת: קרין81

תודה, אך האם קיימת אפשרות שזה לא גידול בכלל אלא בלוטת לימפה או משהו שומני?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות