מה עושים כשלא נרדמים?...

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

06/03/2007 | 00:42 | מאת: יערה

מה עושים כשלא מצליחים לישון?! איזה נורא ממש אסון... במיטה מתהפכים מצד לצד מנסים לחשוב להרדם כיצד? את הכבשים כבר ספרנו, את החברה בטלפון הערנו, את המקרר כמעט רוקנו, נזכרים איך אתמול מהר נרדמנו... ואז קופצת לה מחשבה בראש, בפורום ב"דוקטורס" מזמן לא ביקרנו!!! (: (כן, בטח...) עכשיו אני בקטע של חרוזים, תקשיבו שניה, החלטתי לכתוב לחבר שלי הודעה נחמדה, תגידו לי מה דעתכם: את ההודעה הראשונה שלחת בדיוק לפני שנה, מאז משהו השתבש, השתנה, מישהי כמוני גם בסיוטים לא חלמת להכיר, אחרי הכל זה די נדיר, דווקא מפרדס חנה, האמת היא קצת כננה, "דוסית" מעצבנת שמתערבת בחיים: "תאכל, תתלהב, ומה עם הלימודים???" אז אם לסכם את השנה המצחיקה, במילים אחרות תגיד "מעיקה"... טלפון ולאביש* ועליה תצרח: "ניסית להתנקש, הפלת אותי בפח" אבל מה לעשות, תבכה/תיילל, איתי תישאר עד סוף ימיך אז תתחיל להתרגל... (אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו) --------------------------------------------------- * אביש- אבישג, חברה משותפת שדרכה הכרתי אותו... מה אתם אומרים על זה?... למרות שזה קצת אישי והתלבטתי אם לכתוב, בסוף אמרתי "יאללה, מה זה משנה, אפחד לא מכיר אותי פה..."... חחח צוחקים איתכם!!! כנראה שהגיעה השעה שלי... לילה טוב וחלומות נעימים!!! יערונת... (:

06/03/2007 | 12:13 | מאת: גבריאל

נו, בסוף עוד תצא לנו משוררת... ממש אהבתי את מה שכתבת! אז הצלחת בסוף להרדם או לא?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות