לימבובו מלך החיות

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/07/2005 | 21:47 | מאת: מ

ספר קריאה לילדי הגן. http://www.kavor.org.il/kavor/internet/p_medical_info/browse_info_he.asp?fld=2556&ItemID=2555&iVFolderID=809&Disp=25470 לימבובו מלך החיות, מומלץ להקריא לילד אחרי השלב הראשון של המחלה. נכתב ע"י: אתי תמוז, מורה מטפלת בית חולים דנה. שותפים לעשייה: צוות המחלקה האונקולוגית וילדי המחלקה.

01/08/2005 | 13:27 | מאת: גבריאל

אח שלי הקטן ראה את הסיפור באתר וממש שמח! תודה על הקישור הנפלא! אתה לא יודע איך זה שימח את אחי, אני מודה לך ממש באופן אישי! הלוואי שתזכה לאריכות ימים והרבה אושר כמו שגרמת לאחי! תודה רבה, גבריאל.

01/08/2005 | 16:29 | מאת: מירון

שמחתי שזה יכל לעזור. מאחל לך ולאחיך המון בריאות וכוח.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות