היי

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/07/2005 | 21:21 | מאת: נעמה

כפי שאמרתי אתמול, לא היה בא לי ללכת לבית חולים, אז לא הלכתי... אמא ואבא דיברו עם בית החולים, ואיפשרו לי להישאר רק היום בבית, ואת הטיפול שהייתי צריכה, קיבלתי לא במחלקה שלי. אבל אני לא יודעת מה לעשות. עדיין לא הלכה ההרגשה של הייאוש. בסה"כ הרווחתי כמה שעות בבית ואני יודעת שמחר אין לי כל דרך להתחמק מטיפול. אני לא יודעת מה קרה לי.

31/07/2005 | 21:30 | מאת: טובי פלד

שלום נעמה כל אחד מתיאש לפעמים,לפעמים היאוש עובר לבד ומתמלאים תיקווה מחדש ולפעמים צריך לעשות משהוא כדי לסלק את היאוש.אחד הדברים שאפשר לעשות הוא לחשוב על משהוא טוב שאת רוצה לעשות ושיקרה לך כשתבריאי. אם תדברי עם עצמך בצורה חיובית על דבר טוב שאת רוצה בעתיד ,היאוש יעבור . בברכה טובי

היי נעמה, כמו כל דבר בחיים יש עליות ומורדות. בשני המקרים אנחנו חייבים להתאמץ - בעלייה - להאמץ לעלות ולא להדרדר למטה חזרה ובירידה לא ליפול. בשני המקרים נדרש מאמץ ובכל מקרה אם הגענו למצב כזה אנחנו חייבים לפעול - זה המסר שלי אליך בצורה קצת מטאפורית. אני יכול באמת להבין אותך ואני לא מכיר עדיין אחד שאוהב ללכת לבית חולים ובטח שלא למחלקה בה את נמצאת, אבל למרות זאת אני חושב שזה הזמן להרים את הראש ולא לתת לקושי להוריד אותו. אני לא מכיר אותך ואני יודע שיש לך כח, לפי הצורה בה את כותבת - אל תסתכלי לאחור - תנסי להתסכל לעתיד, יותר נכון לראות את העתיד. לראות איך את נלחמת באומץ ובנחישות ומנצחת. לא בשביל שיאמרו שאת "גיבורה" וזה די נכון אלא גם בשביל עצמך. בשביל החברים שלך. המשפחה שלך. בשבילי גם ובשביל מירון ודניאל וכל שאר חברי הפורום כאן. אני לא יודע מה מצבך אבל אני יכול להבטיח לך שהפורום ילווה אותך לאורך כל הדרך ואני אישית יכול להבטיח לך שתנהלי יחד איתי את הפורום בתור מי שהחלימה מהמחלה לאחר מלחמתך ותוכלי לגרום לאחרים אף להאמין יותר בעצמם כפי שאני מנסה לגרום לך כעת. ויש לך את כל הסיבות להאמין בעצמך. שלך, אלון לופוביץ

31/07/2005 | 21:34 | מאת: מירון

הרגשת היאוש תעלם ברגע שתיקחי את עצמך ביידים ותגידי "נעמה, צריך להתחיל להילחם". אי אפשר לברוח מהמציאות. תתיחסי אל המחלה כאל מסלול בקו אגד, נסיעה לאילת, נסיעה ארוכה של כמה שעות שבהם אפשר לישון קצת, לקחת הפסקת קפה, ואם יש איזה משחק אז לשחק. ככה זה הבית חולים. המסלול הוא ארוך ומעייף של כמה חודשים. במהלך החודשים את הולכת לשחק במחשב תוך כדי הטיפול, לשחק עם בנות השרות הלאומי, ועוד שפע פעילויות. מה גורם לך להרגיש יאוש? הבחילות וההקאות? הכאבים? אלו תופעות לוואי של הטיפול ולא של המחלה. מאחל לך אריכות ימים והמון בריאות. מירון

31/07/2005 | 21:47 | מאת: נעמה

אני מרגישה שזה לא בסדר מה שאני אומרת. אני סתם אומרת דברים קשים, (אם כי דברים מהלב) ואולי פשוט כדאי שאני לא אכתוב בזמן שאני בדיכאון.... זה סתם מוריד את המוטיבציה. אני אכתוב רק כשיש לי מצב רוח, ומתי שאני אהיה מספיק חזקה בשביל לעודד אחרים. ביי בינתיים.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות