שלום חברים[:

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

10/12/2006 | 23:50 | מאת: קייטוש

אממממ אני לא יודעת איך להתחיל בדיוק אני קייט בת 16 משדרות בבית הספר שלנו יש מורה שבנה הקטן בן ה5 ז''ל נפטר מסרטן לפני כ5 שנים[לא באתי לדכא אותכם או משהו כזה...] והמורה הזאת החליטה לעשות מין יום זכרון.....ושביום הזה עושים לנו הרצעות שונות על המחלה!!!!!!....ואפילו מארגנים לנו מופע התרמה... בעקבות זה אני ועוד כמה חברות שלי החלטנו לארגן יום תרומות מיוחד.....שהוא יתקיים ביום חמישי ה.10.12!!!! ישמח לעזור ולתמוך בכל מי שצריך את תמיכתי ועזרתי בברכה קייט

שלום קייטוש, המכתב שלך כמו גם הפנייה שלך מרגשים, אני חושב שעזרת בעצם הפנייה שלך לפורום במה שכתבת בצורה משמעותית בהחלט. המעשה עצמו, המחשבה על האחר, ראויים לדעתי לכל שבח. לגבי מכתבך ותוכנו - אני מבין כי את יום ההתרמה עשיתם שלשום (יום ראשון), אך אני לא חושב שבנקודת זמן זו זה יהיה נכון לתרום את הכספים לפורום כמו זה או לאדם ספציפי מתוך הפורום, במידה והתרומה מופנית לפורום אני חושב שזה יהיה לא ישר ולא הוגן לא רק ביני לבין המוסר שלי אלא ביני לבין חברי הפורום עצמם שכן אני לא יכול לעשות איפה ואיפה, אלא לחלק אותו באופן שווה בין כולם וזה נראה לי בעייתי בנקודת זמן זו. אני יכול לתת לך את מספרי הטלפון של גורמים בעמותת חיים עימם אני בקרשר ועם גורמים אחרים במחלקות אונקולגיות, גם בבתי חולים בדרום הארץ (אני מבין שאת משדרות) ולהציע להם את התרומה. אני מניח כי הם ישמחו מאוד. בכל מקרה אני מבקש להודות לך שוב על היוזמה, לבני כיתתך והכי חשוב למורה מבית ספרך שיזמה את המעשה החשוב הזה. שיהיה לכם חג שמח, אלון לופוביץ

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות