סיוע למאושפזים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

חברי הפורום שלום רב, כמו שאתם יכולים לראות למעלה, באחרונה אני התחלתי בסיוע ישיר לחברי הפורום. אני לא אנקוב כעת בשמות היות ואני לא תר אחרי הרייטינג אלא אחרי הרצון לסייע, כמה שאני רק יכול. אני מקווה ש - י"פ (השם שמור במערכת) יראה את ההודעה הזו דרך המחשב שלו במחלקה, ויבין דבר אחד, בעצם כמה: הוא לא לבד והתקופה הזו, היא תקופה זמנית, הקושי הוא זמני - אולם הנכונות לסייע היא תמידית - לכולם. חברי הפורום מוזמנים לכתוב פה בפורום את שם בית החולים בו הם מאושפזים או עתידים להתאשפז ותחביבים עיקריים. אלו שמעוניינים לשמור על אנונימיות מוזמנים לשלוח פרטים אלו למייל. אני מבקש לציין כי הדבר כעת נוצר כתואצה משיתוף פעולה יעיל וענייני עם מספר גורמים בכירים, והוא כעת בתהליך ניסיוני. איתכם, לאורך כל הדרך, אלון לופוביץ מנהל ויוזם הפורום.

27/12/2006 | 00:21 | מאת: =פשוט אני=

דבר ראשון יישר כוח על האתר...זה יכול מציל חיים של הרבה אנשים... אז ככה...אני לא חולה אבל החברה הכי טובה שלי אולי כה... היה לה לפני חצי שנה בערך התחלה של לוקמיה והיא קיבלה טיפול רגיל-כדורים...הרופאים אמרו שאין צורך בכימוטרפיה ועכשיו זתומרת היום נודע לי שהיא הלכה לבדיקות כי היא לא הרגישה טוב לאחרונה...ורוב הסיכויים שיש לה..ואני לא יודעת מה לעשות אני רוצה לתמוך בה לעזור לה לזור לה לעבור את זה שנעבור את זה ביחד...אבל היא מתרחקת ממני מהיום..אני מתארת לעצמי שקשה לה ואני לא מבינה למה דווקא לה?...היא בנאדם מדהיםם..היא כל כך טובה..יש לה לב כל כך רחב וטוב...וזה כל כך קשה לי לראות אותה סובלת ועוד לפני שהתחיל הכול אני לא יודעת מה לעשות ואיך לעזור לה..תעזרוו לי בבקשה מנסיון אתם בטח יודעים מה ציפיתם מהחברים הכי טובים שלכם לעשות כשהייתם חולים...בבקשה תעזרוו...

שלום רב, ראשית - היוזמה שלך מבורכת. אני חושב ראשית שכדאי לחכות לראות מה האבחנה שלה, אם חלילה מדובר יהיה במה שאת משערת שזה - אני אשמח לעזור כמה שניתן. בכל מקרה, הצעתי אליך היא לספר לה שיש את הפורום הזה. יכול להיות שאת תרגישי שזה לא מעניין אותה... אבל ייתכן מאוד והיא תחליט להיכנס בהמשך. אם את לא מדרת איתה בטלפון העבירי אליה את המסר הזה דרך מייל או SMS. אני סבור כי לא רק אני יכול לעזור אלא גם חברי הפורום פה. אלון

29/12/2006 | 13:29 | מאת: יוני

אני יכול להגיד שלמרות שמה שמצפים מהחברים הכי טובים זה הבנה שצריך מרחב אבל מצד שני לפי דעתי גם אם היא לא עונה לך תמשיכי להתקשר אליה ולשלוח לה הודעות למרות שזה נראה קצת מציק אבל זה חשוב ואת יכולה גם ליצור קשר עם ההורים שלה , חוץ מזה לא תמיד חייבים לבקר כי לפעמים זה יותר מעיק מעוזר...

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות