דיייייייייי!!!!!!!!!! נמאס לי!!!!!!!!! נמאס נמאס!!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/11/2006 | 21:49 | מאת: מישו

14/11/2006 | 22:09 | מאת: מישו

16/11/2006 | 16:46 | מאת: למישו

לחכות, אולי מחר יהיה יותר טוב. כולם עוברים ימים בהם אנחנו בטוחים שזהו. עצובים, לא רואים טעם להמשיך ושכבר תמה התקווה להצליח(בכל תחום בחיים). הפיתרון הוא פשוט- "נפש בריאה בגוף בריא".גם כשכואב לצחוק. ולהגיד 'נו מילא עוד דקירה'. אצלי זה עבד.

שלום לך, אני קורא את הודעתך הקצרה ואני מבין שמשהו עובר עליך, זה בסדר, אתה יכול להרגיש בנוח ולספר מה עובר עליך. אני, וגיא שמנהל יחד איתי את הפורום ביחד עם עזרתו של ד"ר רוזין דני, מאמין כי נוכל לעזור לך, לפחות כאוזן קשבת. אתה יכול להרגיש בנוח. לתת לאצבעות לכתוב. אני אשמח לשמוע ממך, האמת היא שאני רוצה וגם אשמח מאוד. אם אתה רוצה לפנות אלי באופן אישי אתה יכול לעשות זאת ישירות לכתובת המייל שלי: [email protected] תרגיש טוב, ממני ומחברי הפורום. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות