חוות דעתי למנהל הפורום זיו צח

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

30/04/2005 | 16:15 | מאת: שירלי

קראתי את דעתך ואת הכתבה בשבע ימים ואני רוצה לתת את דעתי, אני בת 26 נקיה מהמחלה כמעט שנה ואני רוצה לומר לך שברגע שקרתי את הכתבה היה לי כאב בלב מאחב שאני עשיתי טיפול כימו וכל השיער שלי נשר ואולי למי שיש את המחלה הנוראית הזאת לא אמור להתעסק באיך שהוא ניראה , אבל דבר אחד אתם שוכחים שאני רק בת 26 בחורה שרגילה לסטנדרטים מסוימים ופיתאום היא הולכת קירחת ברחוב, אני יכולה להגיד לכם על עצמי שהכאב הכי גדול שלי היתה במחלה זה התמודדות עם השיער. עד עכשיו שאני כבר חצי שנה אחרי כימו אני מסתכלת על עצמי בראי ואני רואה שיער קצר זה מחזיר אותי אחורה. אני רוצה את התלתלים שלי! אני הייתי שמחה עם היו נותנים אישור למכונה הזו בארץ , כי הכאב הנפשי יותר כואב מהכאב הפיזי מיוחד לילדה צעירה אז בת 25 . לי זה כבר לא רלונטי אבל אשמח שחולים אחרים יקבלו את התרופה הזו.

04/05/2005 | 00:49 | מאת: טובי פלד

מכבדים מאד את דעתך והלוואי שאכן כך יהיה. טובי

24/09/2008 | 18:57 | מאת: עמית :)

אני בת 17 וחצי, וחליתי בגיל 16 היו לי תלתלים מדהימים! הייה לי גם בהתחלה מאוד קשה(לא עשיתי פאה זה נורא בעיניי), אבל אח"כ הבנתי שתכלס מה שחשוב זה שאני אבריא והשיער יצמח חדש דנדש! אז עכשיו אני 7 חודשיים מהטיפול האחרון! סיימתי ואני נקייה ברוך השם והכול בסדר! השיער שלי צומח האומנם לאט אבל אני ממש אוהבת את זה !!! הוא רך ונעים וגם ממש יפה זה צעיר זה רענן וזה סקסי בטרוף! אז אל תתבאסי שזה קצר :))

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות