לימפומה עורית של תאי T

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/08/2006 | 00:45 | מאת: יעל

למשהו יש מידע על מחלה זו? האם יש בפורום מישהו שמכיר מחלה זו או מכיר חולה בה? אני חייבת למצוא דרך לקבל מידע- מאחר ודרך רופא קופ"ח המידע הוא מצומצם. איך אני יכולה למצוא דרך לדעת אם יש תרופה יעילה. אפילו שלא בסל התרופות. אנא עזרו לי.

למידע מפורט (באנגלית) כדאי להעזר ב-e-medicine http://www.emedicine.com/MED/topic1541.htm ככלל זו מחלה איטית, שאומנם אינה ניתנת לריפוי, אך לשליטה לתקופות ממושכות, לרוב בטיפולים מקומיים.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות