שיהיה לכולנו יום מקסים וכייפי!!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/07/2005 | 06:20 | מאת: דניאל

31/07/2005 | 12:40 | מאת: מירון

01/08/2005 | 02:04 | מאת: דניאל

31/07/2005 | 14:55 | מאת: אירית

דניאל חומר למחשבה ייתכן שאתה ונעמה מטופלים באותו ב"ח אולי תבדקו זאת ותוכלו לתמוך זה בזה חברית לא רק וירטואלית.......... מה שלומך?

31/07/2005 | 19:43 | מאת: מ

השאלה אירית איפה היא מטופלת ואיפה הוא מטופל. אני לא חושב שהם מטופלים באותו בית חולים, מכיוון שהוא, דניאל, היה יודע אם נעמה הייתה איתו באותה מחלקה, רואים ילדים,עושים הכרות, מדברים אחד עם השני. אבל אפשר לנסות{יש מצב שהם לא מטופלים באותו יום}. נעמה, איך עבר עליך הטיפול? אני משער שלא קל, אבל מילה שלי הכל עובר בסוף. רק לא להרים ידיים, לא לחשוב על המחלה או המוות או בכלל על דברים עצובים.{הסיפור "הנשר והציפור} {הבאתי לך קישור למטה} כמה שאת יכולה לצחוק תצחקי{תיראי קומדיות, אני ממליץ לך על "קנגרו ג'ק אחלה קומדיה שבעולם}. או שתצפי במופעי סטנדאפ{אם תתני לי את האיימיל שלך אני אתן לך קישורים להורדה}, ספרי בדיחות, כמו שכבר אמרתי אצלי הספר היה תמיד פתוח, ולפני שהיה לי הספר הייתי עצבני, וזה עבר. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1297/xPG/3/xFT/653/xFP/730 המשך גלישה מהנה באתר.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות