לימפומה הוצ'קינס-בת 18

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

20/06/2006 | 23:14 | מאת: אילנה

מחבר: אילנה (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 20.6.2006 שעה: 23:12 לאחייניתי בת ה-18 התגלתה המחלה בימים אלו, אשמח לקבל מידע ממי שחולים כעת או הבריאו לגבי הטיפולים ותופעות הלוואי. הכל חדש לנו ואנו מאד מודאגים תודה. אנא במייל שלמעלה או: לשליחת דואר אלקטרוני

21/06/2006 | 21:52 | מאת: שירן

השאלה מאד כללית, וקשה לענות תשובה ממצה- הייתי ממליץ להתחיל לאסוף מידע באתרים "ממוסדים"- לדוגמה: http://www.cancer.org.il/template/default.asp?textSearch=&maincat=2&catid=14&pageid=51&innerparentId=1946 או http://www.iscort.org.il/p_tziburi2.asp?info_id=16701 ככלל לימפומת הודג'קין היא בעלת תגובה טובה לטיפול וסיכויי החלמה גבוהים, אך יש כמובן ואריביליות אצל חולים שונים.

25/06/2006 | 01:26 | מאת: רוני

גם אני.. אם לא קיבלת תשלחי לי....

09/08/2006 | 19:25 | מאת: דנה ברמן

היי אילנה אני דנה, בת 16 והחלמתי לאחרונה מהוצ'קין לימפומה כך שאני מקווה שאני אוכל לעזור במשהו. מבחינת הטיפולים- תלוי באיזה שלב היא אובחנה, האם הטיפולים מעל הסרעפת או מתחת ועוד. תופעות לוואי- כל אחד מושפע בצורה אחרת. לי אישית היו הרבה בחילות, מעט הקאות.. התופעות גם תלויות בתרופות שהיא תקבל (סטרואידים לדוגמה "מנפחים" וגורמים לרעב ישנן דומאות נוספות הוא איבוד תחושה באצבעות למספר ימים או אובדן הקול בצורה חלקית- גם זה זמני) אם תרצי עוד מידע או פירוט של מה שכבר ציינתי את יותר ממוזמנת לכתוב לי למייל, אני אשמח לעזור בכל דרך שאוכל.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות