מה קורה אם לא נעשה חיסון טטנוס לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

28/11/2004 | 17:05 | מאת: תותי

מה קורה אם לא נעשה חיסון טטנוס לאחר חדירת מסמר לכף הרגל שבוע לאחר הפציעה יש מעט נפיחות, האם זה יכול להיות עדיין מסוכן באיזה שהיא צורה

29/11/2004 | 17:12 | מאת: אהובה

שלום תותי, אינני מצוות האתר, ואין כאן רופא זמין שיענה לך. לפי מיטב הבנתי, את צריכה לגשת לרופא עם פנקס החיסונים שלך, הוא יבדוק את כף רגלך, ויחליט מה לעשות. דרך המחשב לא ניתן לעשות זאת. במסגרת האתר תוכלי להיעזר ב"פורום רפואת משפחה "או "פורום מחלות זיהומיות" , ראי ברשימת הפורומים. אהובה

את הדברים עם רופא "ממשי" - אנחנו מאמינים מאוד בכוחם של פורומים באינטרנט ואם זאת חשוב מאוד להדגיש שפורום, מוצלח ככל שיהיה לא יכול להחליף ייעוץ של רופא במקרי חירום, ויש להיזהר! מאחלת לך רפואה שלמה.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)