עבודה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/11/2004 | 16:39 | מאת: עדי

שלום אני צריכה להגיש עבודה בנושא מחלות לב.... אשמח לקבל חומר בנושא כמה שיותר מהר ....תודה!

01/12/2004 | 00:24 | מאת: זיו צח

יש אתר של עמותת אחיות טיפול נמרץ ובו יש הרבה מאמרים ויש אתר של איגוד הקרדיולוגים דרך מנוע חיפוש באינטרנט,הקליקי את מילים-"איגוד הקרדיולוגים" ואת המילים-" עמותה לטיפול נמרץ" או "טיפול נמרץ" ואקווה שתמצאי תשובות. אם תזדקקי לחומר על מכשור רפואי שמטפל במחלות לב אז תשאלי בפורום המכשור הרפואי כאן באתר http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1178

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)