גמילה מטיטול

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/11/2004 | 13:52 | מאת: רותם

יש לי תאומים בני 3.9 בנים ולהם יש אחות בת שנה , אחד מהתאומים עדיין לא מוכן לעשות את צרכיו הצואתיים ללא טיטול. הוא גמול לגמריי מפיפי גם ביום וגם בלילה. מה עליי לעשות על מנת לגרום לו לעשות את צרכיו בשירותים שלדעתי הוא פשוט מפחד לאבד את הקקי שלו?? אודה על תשובתך רותם

27/11/2004 | 15:54 | מאת: אהובה

רותם, אינני מצוות האתר, אך נראה לי, שלא הגעת לפורום המתאים. כדאי שתפני לפורום רפואת ילדים - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/31 בפורום "יחסי הורים ילדים ", כאן בדוקטורס, נשאלה שאלה דומה על ידי רונית, בתאריך 23/11 לגבי ילד בן כמעט 3. ראי שם את תשובתה של מנהלת הפורום. תנסי להיעזר גם בד"ר עידית שלו, פסיכולוגית בפורום "טיפול קצר מועד", כאן בדוקטורס, אולי תקבלי רעיונות גם ממנה. אני חושבת, שכדאי להתייעץ גם עם רופא הילדים שמכיר אתכם. בהצלחה רבה, אהובה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)